net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ακούνε άμεσα στις αλλαγές ρυθμίσεων, κι έτσι μπορείτε να τις μετατρέψετε από… σομιέδες έως και… κούτσουρα –αν έτσι θέλετε.

Dinli Thunder 300

Διασκεδαστικό και οικονομικό

Τιμή: 4.399 ευρώ (βασική έκδοση), 4.899 (special), 4.699 (Utility)

Μία από τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις για την εισαγωγή στο χώρο των sport quad, το Thunder αποδεικνύεται πρακτικό και άριστο για καθημερινή χρήση. Όπλα του η ψηλή ποιότητα κατασκευής, η πολύ καλή οδική συμπεριφορά και οι μεγάλες δυνατότητες σε άσφαλτο και χώμα.

Το Thunder 300 έρχεται στη χώρα μας σε τρεις εκδόσεις. Είτε στη βασική, είτε στην έκδοση Special, είτε στη Utility.

Πολύ καλή ποιότητα πλαστικών, άριστη ποιότητα βαφής, ποιοτικά περιφερειακά. Φυσικά, το Thunder βγάζει νόμιμα αριθμό κυκλοφορίας δύο ατόμων για το δρόμο κι έτσι, θα μπορέσετε να το κυκλοφορείτε με την ίδια ευκολία, τόσο σε χώμα, όσο και στην άσφαλτο.
Η τελική ταχύτητα που αναπτύσσει το Thunder είναι 90χλμ/ώρα. Οι επιταχύνσεις είναι γραμμικές και τα 20 αλογάκια του κινητήρα κινούν αξιοπρεπώς τα περίπου 210 κιλά του γεμάτου Thunder σε κάθε περίσταση.
Τα φρένα τώρα είναι αρκούντως δυνατά και με καλή αίσθηση, σταματώντας το γουρουνάκι εκεί που επιθυμείτε.
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ακούνε άμεσα στις αλλαγές ρυθμίσεων, κι έτσι μπορείτε να τις μετατρέψετε από… σομιέδες έως και… κούτσουρα –αν έτσι θέλετε. Το Thunder θα σκαρφαλώσει σε αρκετά κάθετες ανηφόρες, θα διασχίσει λάσπες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι δυνατότητες του Thunder είναι άριστες για την κατηγορία και, σε συνάρτηση με την ανταγωνιστική τιμή του, το όχημα της Dinli μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 1Κ, Υ/Ψ,4Β, 1ΕΕΚ
Κυβισμός 291
Ιπποδύναμη 20,1/6.500 χωρίς περιοριστή
Ροπή 2,3/2.500 χωρίς περιοριστή
Βάρος 190
Ρεζερβουάρ 12,5

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ