net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Dinli έκανε σοβαρή δουλειά, παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο -και με το παραπάνω- μεγάλο μονοκύλινδρο ATV, με δυνατότητες.

Dinli Centhor 700 4x4

Τα έχει όλα και συμφέρει

Τιμή 8.499 ευρώ

Η Dinli έκανε σοβαρή δουλειά, παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο -και με το παραπάνω- μεγάλο μονοκύλινδρο ATV, με δυνατότητες και όλα τα… κομφόρ που χτυπάει στα ίσα τα καλύτερα οχήματα του χώρου.

Στα 8.299 ευρώ, παίρνετε το Centhor 700 4x4 στην έκδοση με το καρμπιρατέρ –με τριακόσια ευρώ περισσότερα παίρνετε το ψεκαστό. Σε αυτή την τιμή, παίρνετε ένα μεγάλο σε χώρους και κυβικά ATV, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τεράστιες δυνατότητες στο χώμα, και εξοπλισμό αντάξιο ενός βασιλιά (4x4, high-low, IRS, μπλοκέ διαφορικό, εργάτη, κοτσαδόρο, κλειδώματα, γιγάντια σέλα, σχάρες, μπαγκαζιέρα, ποδιές, προφυλαχτήρα, μεταλλικό χρώμα, ψηφιακό όργανο, κλπ). Και μη ξεχνάτε, το επίσημο αξεσουάρ EPS, που θα κάνει το τιμόνι πούπουλο στο 4x4. Μόνο οι εραστές της απόλυτης δύναμης ίσως εκφράσουν μικρά παράπονα. Όμως, όπως είπαμε, ποτέ δεν θα χρειαστείτε περισσότερο γκάζι για να ανεβείτε εκείνη την κάθετη ανηφόρα που σας μπήκε στο μάτι, ενώ η ηλεκτρική απόδοση της δύναμης, είναι για σεμινάριο, σε σκληρή χρήση 4x4. Αξίζουν συγχαρητήρια λοιπόν στους τεχνικούς της Dinli, γιατί κατάφεραν με την πρώτη, να ξεφύγουν από τα μικρά κυβικά, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικά καλό μεγάλο γουρούνι που αξίζει της προσοχής σας.
Εκδόσεις και αξεσουάρ
Για όσους αγαπούν τα λούσα, και τις ανέσεις, υπάρχει η έξτρα-μεγάλη έκδοση «long», που διαθέτει μεταξόνιο μεγαλύτερο από της normal έκδοσης κατά 18 εκατοστά. Αυτό που κάνει τεράστια εντύπωση, είναι το γεγονός πως η Dinli δίνει ως έξτρα, ήλεκτρο-υδραυλική υποβοήθηση τιμονιού, όπως δίνουν πλέον σχεδόν όλες οι σοβαρές εταιρείες στα κορυφαία ATV. Το σύστημα EPS (Electric Power Steering), κοστίζει 599 ευρώ, και ο προμηθευτής του είναι ο ίδιος προμηθευτής που προτιμούν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4Τ, 1Κ, Y/Ψ, 4Β
Κυβισμός 694.6
Ιπποδύναμη 45/5.000 χωρίς περιοριστή
Ροπή 5,5/5.500 χωρίς περιοριστή
Βάρος 325
Ρεζερβουάρ 20

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ