net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το X-Max προσφέρει πάνω απ’ όλα, χώρους και άνεση, ωστόσο, δε θα περιοριστεί σε έναν χαλαρό και ράθυμο ρόλο.

Yamaha X-Max 250 2007: Max άνεση, Max συμπεριφορά

Τιμή Μεταχειρισμένου: 2.475-2.750 ευρώ

+: Αποθηκευτικοί χώροι, θέση οδήγησης
-: Εκκίνηση από στάση, άνεση αναρτήσεων

Το X-Max έχει αποδείξει την αξία του επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο αριθμό πωλήσεων στα χρόνια της παρουσίας του στην αγορά. Αν βάζετε ως προτεραιότητα τους αποθηκευτικούς χώρους και την άνεση, αφήνοντας όχι στο περιθώριο, αλλά σε δεύτερη μοίρα την απόλυτα sport οδική συμπεριφορά, αποτελεί την καλύτερη επιλογή της κατηγορίας.
Το X-Max προσφέρει πάνω απ’ όλα, χώρους και άνεση, ωστόσο, δε θα περιοριστεί σε έναν χαλαρό και ράθυμο ρόλο. Μέσα στην πόλη θα κινηθεί με μεγάλη ευελιξία και άμεσες επιταχύνσεις αδιαφορώντας για τα ποσοστά πίεσης που δέχεται από τον αναβάτη του. Και έξω από αυτή, θα ικανοποιήσει με τη διάρκεια του κινητήρα ψηλά, αλλά και με τη σταθερότητά του.
Όσον αφορά, τέλος, στους χώρους του, αυτοί αποτελούν την έκπληξη! Εκτός από το να διατηρήσει άνετο τον αναβάτη του για πολλά χιλιόμετρα, το X-Max μπορεί να φιλοξενήσει άνετα κάτω από τη σέλα δύο full face κράνη, αφήνοντας αρκετό ακόμα χώρο για ένα μπουφάν ή άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, το ντουλαπάκι στην ποδιά αποτελεί μία ακόμα ευκολία για τα μικροαντικείμενα «πρώτης ανάγκης».

Κινητήρας 4T, 1K, Υ/Ψ, 4Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 250
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 20/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 2,12/6.250
Τροφοδοσία Ψεκασμός
Χωρητ. Ρεζερβουάρ (λίτρα) 12,5
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.) 4
Βάρος (κιλά) 164
Τελική Ταχύτητα (χλμ./ώρα) 155

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ