net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H ηλεκτρική Empulse της Brammo μπορεί να μην έχει τις κορυφαίες επιδόσεις ενός street, έχει όμως πολύ καλή αυτονομία που ικανοποιεί στην καθημερινή κίνηση.

Εδώ η Empulse εν δράσει. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα μοτοσικλέτα.

Βραβείο για την ηλεκτροκίνητη Brammo Empulse

H αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρικών μοτοσικλετών Brammo θα βραβευτεί για το μοντέλο της Empulse, λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών που συνδυάζει.

 
Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο Empulse της αμερικανικής Brammo επιλέχθηκε από το γνωστό περιοδικό τεχνολογίας Popular Science ώστε να του απονεμηθεί το ετήσιο βραβείο του περιοδικού, για την κατηγορία «Best of What’s New» για το 2011.

Η μοτοσικλέτα σχεδιάστηκε ολοκληρωτικά στο Oregon όπου και εδρεύει η Brammo, ενώ η παραγωγή της θα ξεκινήσει εκεί στις αρχές του 2012. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας που είναι η ισχύς των 40 kW, η ροπή των 80 Nm, και η τελική ταχύτητα των 160 χ.α.ω. Ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι η Empulse μπορεί να διανύσει 160 χιλιόμετρα με μια και μόνη φόρτιση των μπαταριών, γεγονός που έχει ωθήσει ήδη 2.000 ενδιαφερόμενους αγοραστές να την προ-παραγγείλουν!

H Empulse ανάλογα με την έκδοση, στην Αμερική κοστίζει από 9.995 έως 13.995 δολάρια.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ