net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο KLX 250 διαθέτει πολύ καλά και δυνατά φρένα χάρη στις διπίστονες δαγκάνες που μαγκώνουν το μπροστινό δίσκο των 250 χιλ. και τον πίσω των 240 χιλ.

Πλήρως ρυθμιζόμενες οι αναρτήσεις του KLX250 με το πίσω αμορτισέρ να διαθέτει και απόσβεση συμπίεσης. Ούτε κι αυτό θα το περίμενε κανείς!

Αναρτήσεις/ Φρένα: Αρμονικός συνδυασμός

Το ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλιοστών έρχεται με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης συμπίεσης και παρέχει απόσβεση με μεγάλη συνέπεια σε οποιοδήποτε τερέν και αν πατήσει το KLX. Η πίσω μονή ανάρτηση είναι της Uni-Trak και αποδίδει όσο πιο γλυκά μπορεί στην απόσβεση, ενώ διαθέτει επίσης και πλήρως ρυθμιζόμενη προφόρτιση. Το σίγουρο είναι πως μπαίνει και βγαίνει ασπροπρόσωπο και με σταθερή αίσθηση από τις στροφές. Οι πυκνή πλέξη των ακτίνων (4χιλ. απόστασης) στους τροχούς προσφέρει άριστη ακαμψία στις ρόδες και ενισχύει την αντοχή τους στις off-road διαδρομές και τις γνωστές κακοτεχνίες των δρόμων. Τέλος, το KLX 250 διαθέτει πολύ καλά και δυνατά φρένα χάρη στις διπίστονες δαγκάνες που μαγκώνουν το μπροστινό δίσκο των 250 χιλ. και τον πίσω των 240 χιλ., κάνοντας το φρενάρισμα προβλεπόμενο και ασφαλές.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ