• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η διχασμένη του προσωπικότητα το κάνει ευπροσάρμοστο σε όλες τις συνθήκες, με τις στροφές και τις ασφάλτινες διαδρομές να γίνονται απόλαυση πάνω του.

Τα νούμερα στα χαρτιά τον αδικούν, αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει για τη γραμμικότητα και τις δυνατότητές του.

Δύσκολο να του αρνηθείς μια εντουράδα. Αν στην άσφαλτο είναι παπί, στο χώμα μπορεί να γίνει και... κατσίκι!

Λεπτή και περισσότερο ενισχυμένη, η σέλα του KLX250 δε θα κουράσει στο παιχνίδι και στις μικρές μετακινήσεις αλλά δεν ενδείκνυται για άνετα ταξίδια.

Σε ένα τόσο απλό δίτροχο δεν θα περίμενε κανείς να δει έναν τέτοιο πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων. Κι όμως!

Δοκιμή: Kawasaki KLX 250S

Μοντέρνο και πρακτικό, το KLX 250S της Kawasaki, είναι ικανό να προσφέρει διασκεδαστική οδηγική εμπειρία τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

 
Με το μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα των 249 κ. εκ., τις μεγάλων διαδρομών αναρτήσεις του και το ευέλικτο ατσάλινο πλαίσιο, αυτή η ελαφριά μοτοσικλέτα δίνει το «ελευθέρας» για όποιον δρόμο και αν διαλέξετε. Νέοι και έμπειροι αναβάτες που αναζητούν έναν εντούρο χειρισμό και επιδόσεις μοντέρνου κινητήρα σε μία dual-purpose μοτοσικλέτα, σχεδιασμένη για πανεύκολη οδήγηση στους δρόμους της πόλης, θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο KLX 250. Όπου τελειώνει η άσφαλτος, δεν τελειώνει αναγκαστικά και η διασκέδαση, αν οδηγεί κανείς το KLX 250 της Kawasaki. Τα φανάρια, τα φλάς και όλα τα απαραίτητα όργανα για τη μετακίνηση στους δρόμους της πόλης είναι εδώ για την ασφάλεια και ευκολία μας, αλλά το θέλει η καρδιά του το χώμα. Έστω για μια εντουροβόλτα!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ