net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα από πλευράς ισχύος, με την εταιρία να κάνει λόγο για πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Kymco Jetix 125: Με στόχο την κορυφή:

Τιμή: 1.595 ευρώ<

Στην κορυφή στοχεύει το παπί της Kymco, αφού έρχεται να ικανοποιήσει εκείνους που ψάχνουν για ένα ποιοτικό μοντέλο με σύγχρονη και επιθετική εμφάνιση και με οδική συμπεριφορά που ξεφεύγει από το μέσο όρο της κατηγορίας.

Η Kymco προσέδωσε μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση στο Jetix θέλοντας να δείξει από την αρχή τις άγριες και σπορ διαθέσεις του παπιού της. Ο δυναμισμός της σχεδίασης είναι αισθητός από όποια μεριά και αν κοιτάξει κανείς το Jetix. Η σιλουέτα του είναι λεπτή, η σχεδίαση της ποδιάς ιδιαίτερα αεροδυναμική, ενώ, τόσο τα φλας, όσο και το πίσω στοπ, φέρουν διάφανα κρύσταλλα. Δείχνει σοβαρό και παράλληλα σπορτίφ με την ανασηκωμένη ουρά να τονίζει ακόμη περισσότερο τη monoshock πίσω ανάρτηση και να θυμίζει έντονα supersport μοτοσικλέτες. Στο τομέα της εργονομίας, το παπί της Kymco φαίνεται να κινείται στα πολύ πρακτικά πλαίσια της κατηγορίας. Ο πίνακας οργάνων φέρει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις σε μια σύγχρονη εκτέλεση με μόνη ουσιαστική απουσία το ψηφιακό ρολόι. Η πρακτικότητα συνεχίζεται και στο άνοιγμα της σέλας που γίνεται από μπουτόν στο τιμόνι και αποκαλύπτει το ρεζερβουάρ αλλά και ένα μικρό χώρο για κάποια μικροπράγματα. Στο πίσω μέρος, υπάρχει και αλουμινένια χειρολαβή για την ασφαλή στήριξη του συνεπιβάτη.

Εξοπλισμός για… φίλημα!
Για το μοτέρ του νέου Jetix, οι μηχανικοί της εταιρίας έθεσαν ως στόχους την απρόσκοπτη λειτουργία κάτω από όλες τις συνθήκες, την εύκολη συντήρησή και την ελάχιστη απαίτηση σε καύσιμο μείγμα. Ο κύλινδρος του αερόψυκτου μοτέρ φέρει τετράγωνες διαστάσεις, κάτι που ευνοεί τη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Συνδυάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων και φυσικά, υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro 3. Στον τομέα των αναρτήσεων είναι που το παπί της Kymco διαφοροποιείται αρκετά από τον ανταγωνισμό και κοιτάζει στα μάτια τις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας. Η υιοθέτηση monoshock ανάρτησης για τον πίσω τροχό είναι μια σπάνια για την κατηγορία πρόταση, με σημαντικά οφέλη στη σταθερότητα αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας που λαμβάνει ο αναβάτης. Επιπλέον, το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και εφαρμόζει όλη την πείρα που έχει αποκομίσει η εταιρία από τα παπιά φέροντας επιπλέον ενισχύσεις σε καίρια δομικά σημεία. Για τα φρένα, η εταιρία επέλεξε δίσκους τύπου μαργαρίτα και σωληνάκια υψηλής πίεσης, χαρακτηριστικά που κάλλιστα θα μπορούσαμε να δούμε και σε μία μικρή σπορ μοτοσικλέτα.

Εκδόσεις
To Kymco Jetix 125 διαθέτει κι ένα μικρό «αδελφάκι», το Jetix 50 που διατίθεται στα 1.435 ευρώ και διαθέτει εξίσου εντυπωσιακό εξοπλισμό.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ