net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρά τη χαμηλή τιμή του, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως δίσκους μαργαρίτες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Daytona Sprinter 125: Σπρίντερ αστικών διαδρομών

Τιμή: 1.285 ευρώ

O… δρομέας της Daytona ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, χάρη στην πολύ καλή αναλογία που έχει στον τομέα εξοπλισμού-τιμής, καθώς προσφέρει πολλά, ζητώντας λίγα για αντάλλαγμα.

Με τιμή που δεν ξεπερνά τα 1.285 ευρώ, θα περίμενε κανείς ένα οικονομικό παπί που δε διαθέτει παρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Το Sprinter, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Ένα μοντέλο που υπερβαίνει τα 100 κ.εκ. (119,7), με sport εμφάνιση, αλουμινένιες εξάμπρατσες ζάντες με διχρωμία, δισκόφρενα μπροστά και πίσω (το μπροστά τύπου «μαργαρίτα» και αμφότερα με σωληνάκια υψηλής πίεσης) και πλήρη πίνακα οργάνων με στροφόμετρο. Η εντυπωσιακή βαφή και η «αθλητική» σχεδίαση αποτελούν στοιχεία που θα προσελκύσουν τους νεαρότερους αναβάτες, ωστόσο το Sprinter δεν έχει χάσει την πρακτικότητα και την ευκολία που οφείλει να έχει κάθε παπί που σέβεται τον εαυτό του. Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, πρόκειται για ένα τετράχρονο, μονοκύλινδρο και αερόψυκτο σύνολο, με δύο βαλβίδες και χωρητικότητα 119,7 κ.εκ. που τροφοδοτείται μέσω καρμπιρατέρ και αποδίδει 8,5 ίππους και 0,8 kgm ροπής στις 8.000 σ.α.λ. και στις 4.500 σ.α.λ. αντιστοίχως. Τέλος, η εκκίνηση του Sprinter πραγματοποιείται μέσω μίζας ή μανιβέλας, ενώ το βάρος του βρίσκεται στα 94 κιλά.

Εκδόσεις
Το Sprinter 125 διατίθεται σε μία ακόμη, special έκδοση με το όνομα Chromium. Αυτή διαθέτει χρωμιωμένες λεπτομέρειες, όπως εξάτμιση, αμορτισέρ και καπάκια κινητήρα και κοστίζει 1.310 ευρώ. Επιπλέον, η οικογένεια των Sprinter συμπληρώνεται από τις εκδόσεις των 50 κ.εκ.. Η απλή κοστίζει 1.240 ευρώ και η Chromium 1.280 ευρώ.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ