net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταξίδια με drift, σούζες και endo!

Διττός χαρακτήρας, κάτι σαν τον γνωστό Dr. Jeckyl και Mr. Hyde. Μια μοτοσικλέτα που μπορεί με άνεση να διεκπεραιώσει καθημερινές αγγαρείες μετακίνησης και με ένα πρόσταγμα να μεταμορφωθεί αστραπιαία σε ένα αδρεναλινο-παραγωγικό «παιχνίδι»!

 
…Αυτό που όμως προκαλεί το μεγαλύτερο σοκ στον συνηθισμένο από άλλα μοντέλα της ΚΤΜ, είναι το πραγματικά πρωτόγνωρα μεγάλο κόψιμο του τιμονιού. Τι να πω; Βγαίνει από τα στάνταρ της κατηγορίας, και παίζει με τα στάνταρ πασών των κατηγοριών, τόσο πολύ κόβει. Ο συμπλέκτης είναι ακριβής, μαλακός και σαφής. Και οι ταχύτητες κουμπώνουν με τη μισή διαδρομή απ’ ότι έχουμε συνηθίσει σε άλλα κιβώτια.

…Όταν θελήσεις να μιλήσεις με τη «brutal» σου πλευρά, το SMT θα είναι εκεί για να σε ακούσει και να σε βοηθήσει να εκφραστείς.

Το SMT μπορεί να είναι αρκετά ογκώδες, βαρύ και εξευγενισμένο για να παίξει στα ίσα με τις καθαρόαιμες Supermoto κατασκευές, δεν θα πει όχι όμως ούτε σε σούζες ούτε σε άλλες ασκήσεις ακριβείας. Εύκολα και δίχως προσπάθεια, με κάθε βάρβαρο άνοιγμα γκαζιού σε πρώτη και δευτέρα θα σηκώσει τον μπροστινό του τροχό στον αέρα.

Οι monoblock ακτινικές δαγκάνες της Brembo δαγκώνουν με απίστευτη δύναμη τους δίσκους και χρειάζεται αυτοσυγκράτηση από τον έμπειρο αναβάτη για να μην κάνει το SMT front-flip σε κάποιο άγαρμπο φρενάρισμα. Οι ποιοτικές -και ακριβές- αναρτήσεις προέρχονται από το Adventure και έχουν αρκετά μεγάλες διαδρομές, που προσφέρουν μεγάλη άνεση και στις χειρότερες ελληνικές συνθήκες.

Περισσότερα για το KTM SMT 990 μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο21του Moto Τρίτη, που θα κυκλοφορήσει στις 13/10.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ