net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καθημερινό GT με αστικό προσανατολισμό

Το GTS της SYM απέκτησε μεγαλύτερο κινητήρα και κατά συνέπεια καλύτερες επιδόσεις, τις όποιες και διαχειρίζεται επιτυχώς χάριν στην συνολική ανανέωση και εξέλιξη του σε όλους τους τομείς. Με τιμή στα 3.995 ευρώ αποτελεί μια «φρέσκια» και καθ΄ όλα ανταγωνιστική πρόταση στα μεσαία GT Scooter.

 
Το νέο GTS απέκτησε κι αυτό το Evo στο λογότυπό του, μια τακτική που η SYM έχει εφαρμόσει στο παρελθόν με τα HD 200 και Joyride. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στις άλλες, το Evo δεν είναι ένα απλό προσωνύμιο -δηλώνει την πραγματική εξέλιξη του scooter, το οποίο έγινε πιο ισχυρό, πιο άνετο και πιο φρέσκο και δυναμικό στην εμφάνισή του!

Παρά το γεγονός ότι στα πλαστικά του GTS δεν άλλαξαν παρά μόνο μερικές λεπτομέρειες, το scooter της SYM μοιάζει να έχει υποστεί ολοκληρωτικό facelift! Τη μεγαλύτερη διαφορά κάνουν τα νέα μπροστινά φωτιστικά σώματα, τα οποία αντικατέστησαν το μονό παλιό. Νέα είναι και τα φώτα στην ουρά. Οι συγκεκριμένες αλλαγές καθιστούν σίγουρα πιο όμορφο και σύγχρονο το GTS, ωστόσο, προσωπικά, νοστάλγησα την παλιά αισθητική του, η οποία του χάριζε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Τα υπόλοιπα πλαστικά έχουν αλλάξει σε μικρό βαθμό, κυρίως σε ό,τι αφορά κάποιες γωνίες, αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς τους. Ελαφρώς νέα αισθητική διαθέτει και ο πίνακας οργάνων.

Περισσότερα για το νέο SYM GTS 300i Evo, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο17 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ