Sunra Rainbow

    Sunra Rainbow

    Το Rainbow είναι ένα ελαφρύ ευέλικτο ηλεκτρικό scooter μικρών διαστάσεων με βάρος μόλις 49 κιλά, το οποίο παράλληλα καταφέρνει να είναι άνετο, ενώ διαθέτει και αρκετό χώρο για μεταφορά αντικειμένων. Tροφοδοτείται από έναν brushless ηλεκτροκινητήρα 1000W ο οποίος διαθέτει cruise control για την επίτευξη βέλτιστης οικονομίας, ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Η μπαταρία με χαρακτηριστικά 60V 20Ah και βάρους 9 κιλών, είναι αφαιρούμενη και σας επιτρέπει να φορτίζετε το Rainbow σας στο σπίτι, στην δουλειά ή όπου αλλού επιθυμείτε. Προσφέρει αυτονομία έως 61 χιλιόμετρα και ο χρόνος μιας πλήρους φόρτισης είναι περίπου 4 ώρες.

    To Rainbow διαθέτει σύστημα διαχείρισης BMS: Battery Management System το οποίο, παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του ρεύματος, της τάσης και της θερμοκρασίας της μπαταρίας. Παράλληλα, ο κατανεμητής ισχύος Field- Oriented Control (F.O.C) ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ της μπαταρίας και του κινητήρα για την βέλτιστη απόδοση του. Πολύ σημαντικό είναι το σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Η ενέργεια αυτή διοχετεύεται στις μπαταρίες με αποτέλεσμα την βελτίωση της αυτονομίας.

    Ο εξοπλισμός του Rainbow είναι πλήρης και περιλαμβάνει πίνακα ελέγχου LCD που σας επιτρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την ταχύτητα, τον χρόνο καθώς και τα χιλιόμετρα που διανύσατε, υδραυλική εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση, δισκόφρενο εμπρός, Led φωτιστικά σώματα, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, αναβατήρες, θύρα φόρτισης USBσέλα συνεπιβάτη, εργοστασιακό συναγερμό και εργοστασιακή βαλίτσα στο χρώμα του scooter.

    Η τιμή του Sunra Rainbow διαμορφώνεται στα 1.500 ευρώ ή 1.137,10 ευρώ με επιδότηση και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών ή 20.000 χιλιομέτρων.

    Σελίδα 110 ηλεκτρικά «50άρια» με λιγότερα από 1.500 ευρώ
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50 SM
    Σελίδα 3Daytona eLEKTRA L50
    Σελίδα 4EMOOV X20 PRO
    Σελίδα 5EMW e-GO
    Σελίδα 6E-RIDE ZX45
    Σελίδα 7Keeway E-ZI Mini
    Σελίδα 8RKS X-LINE
    Σελίδα 9Sunra Rainbow
    Σελίδα 10Yadea E8S
    Σελίδα 11Yadea Τ9

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

    EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.