RKS X-LINE

    RKS X-LINE

    Το Το X-Line της RKS είναι η πιο φρέσκια πρόταση στον χώρο της αστικής μετακίνησης και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κινούνται εντός πόλης απαλλαγμένοι από τη βενζίνη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος χρήσης.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Ο ηλεκτροκινητήρας του έχει απόδοση 2000W και είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού ώστε και η απουσία αλυσίδας ή ιμάντα μειώνει τον θόρυβο κύλιση, τις απώλειες και τα έξοδα συντήρησης. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ 2 mode λειτουργίας με την τελική να περιορίζεται στα 35 και 45 χλμ. / ώρα αντίστοιχα. Υπεύθυνη για την τροφοδοσία του ηλεκτροκινητήρα είναι μια μπαταρία 72V μολύβδου οξέος χωρητικότητας 24Ah. Για μια πλήρη φόρτιση χρειάζονται 4 με 6 ώρες, με την αυτονομία να αγγίζει τα 70 χιλιόμετρα. Όμως, δεν είναι αποσπώμενη, οπότε πρέπει το γκαράζ σου να διαθέτει πρίζα.    
    Στην ποδιά υπάρχει θήκη για μικροπράγματα με θύρα USB, ενώ έξτρα αποθηκευτικό χώρο θα βρείτε κάτω από τη σέλα. Το επίπεδο πάτωμα και ο γάντζος στην ποδιά αυξάνουν την πρακτικότητα του X-Line. Η ψηφιακή οθόνη παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες διαθέτοντας ταχύμετρο, οδόμετρο και φυσικά  ένδειξη για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται και συναγερμός

    Το RKS X-Line κοστίζει 1.200 ευρώ ή 926 με επιδότηση.
     

    Σελίδα 110 ηλεκτρικά «50άρια» με λιγότερα από 1.500 ευρώ
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50 SM
    Σελίδα 3Daytona eLEKTRA L50
    Σελίδα 4EMOOV X20 PRO
    Σελίδα 5EMW e-GO
    Σελίδα 6E-RIDE ZX45
    Σελίδα 7Keeway E-ZI Mini
    Σελίδα 8RKS X-LINE
    Σελίδα 9Sunra Rainbow
    Σελίδα 10Yadea E8S
    Σελίδα 11Yadea Τ9

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

    EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.