EMOOV X20 PRO

    EMOOV X20 PRO

    Η έκδοση PRO του EMOOV X20 είναι εξοπλισμένη με ηλεκτροκινητήρα 2.000W και κινείται με έως 50 χιλιόμετρα την ώρα και για την οδήγησή του απαιτείται δίπλωμα AM ή αυτοκινήτου. Η μέγιστη αυτονομία της αποσπώμενης μπαταρίας των 25Ah είναι 50 χιλιόμετρα και θα χρειαστούν 8 -9 ώρες για την πλήρη φόρτισή της. Το συνολικό του βάρος είναι 67 κιλά ενώ το μέγιστο επιτρεπτό φορτίο του ανέρχεται στα 200 κιλά επιτρέποντας στο ηλεκτροκίνητο scooter να μεταφέρει δύο άτομα, με την χρήση του αντίστοιχου αξεσουάρ.

    Με τροχούς 8 ιντσών και δισκόφρενα εμπρός και πίσω.

    Εφοδιάζεται με τροχούς 8 ιντσών και οι διαστάσεις των ελαστικών τους είναι: 225/55-8, έχοντας δύο μεγάλα φτερά retro αισθητικής να τους καλύπτουν. Το σύστημα της πέδησης αποτελείται από δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ενώ την απόσβεση αναλαμβάνει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. 

    Με οθόνη LCD, θύρα USB και συναγερμό.

    Η ενημέρωση του αναβάτη με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες γίνεται μέσω οθόνης LCD που επιτρέπει την διασύνδεση με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Τα φωτιστικά του σώματα ολοκληρώνουν την εμφάνιση του Emoov X20, με πρωταγωνιστή τον κυκλικό εμπρόσθιο προβολέα. Στο πακέτο της άνεσης η μεγάλη σέλα του συνδυάζεται με το επίπεδο πάτωμα και το ψηλό τιμόνι, χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Στον standard εξοπλισμό του εφοδιάζεται με συναγερμό, κλειδαριά δισκόφρενου, θύρα USB και βάση τηλεφώνου. Είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς: Κόκκινο και Μαύρο.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Η τιμή του EMOOV X20 PRO είναι 1.490 ευρώ ή 1.150 με επιδότηση.

    Σελίδα 110 ηλεκτρικά «50άρια» με λιγότερα από 1.500 ευρώ
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50 SM
    Σελίδα 3Daytona eLEKTRA L50
    Σελίδα 4EMOOV X20 PRO
    Σελίδα 5EMW e-GO
    Σελίδα 6E-RIDE ZX45
    Σελίδα 7Keeway E-ZI Mini
    Σελίδα 8RKS X-LINE
    Σελίδα 9Sunra Rainbow
    Σελίδα 10Yadea E8S
    Σελίδα 11Yadea Τ9

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

    EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.