Daytona eLEKTRA L50

    Daytona eLEKTRA L50

    Το eLEKTRA L50 είναι ηλεκτρικό και κατά συνέπεια φιλικό στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη του κατόχου του.  Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα σε όσους κινούνται σε πολυσύχναστα κέντρα πόλεων. Διαθέτει μεγάλους χώρους για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών και συγκεκριμένα κλειστό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα ο οποίος επαρκεί για ένα Jet κράνος ή διάφορα μικροαντικείμενα, μεγάλο επίπεδο δάπεδο για μεταφορά πραγμάτων, γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών και ανοιχτό ντουλαπάκι με θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ έρχεται ενώ διαθέτει και στάνταρ top box.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Έχει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης απόδοσης 1.250 Watt, ο οποίος τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 48V 20Ah. Χρειάζεται 7 ώρες για μια πλήρη φόρτιση και προσφέρει αυτονομία έως 48 χιλιόμετρα, ενώ το βάρος της είναι 7,3 κιλά για να μπορείς να τη μεταφέρεις εύκολα και να τη φορτίζεις όπου υπάρχει απλή οικιακή πρίζα. Η τελική ταχύτητα του φτάνει τα 45 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα μοτοποδηλάτου, ενώ έχει 3 προγράμματα οδήγησης και όπισθεν για μέγιστη ευκολία στο παρκάρισμα.  

    Το eLEKTRA L 50 είναι αρκετά ευέλικτο χάρη στους 10άρηδες τροχούς, με το πακέτο των αναρτήσεων να αποτελείται από ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και 2 αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε δισκόφρενο 180mm μπροστά και ταμπούρο πίσω. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, αφού εκτός από το πρακτικό top box, περιλαμβάνει σύστημα έξυπνου κλειδιού με συναγερμό, έγχρωμη οθόνη LCD με ζωντανά χρώματα για απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και σε πλήρη ηλιοφάνεια και full LED φωτισμό για μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

    Το Daytona eLEKTRA L50 κοστίζει 1.395 ευρώ ή 1.057 με επιδότηση.  

    Σελίδα 110 ηλεκτρικά «50άρια» με λιγότερα από 1.500 ευρώ
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50 SM
    Σελίδα 3Daytona eLEKTRA L50
    Σελίδα 4EMOOV X20 PRO
    Σελίδα 5EMW e-GO
    Σελίδα 6E-RIDE ZX45
    Σελίδα 7Keeway E-ZI Mini
    Σελίδα 8RKS X-LINE
    Σελίδα 9Sunra Rainbow
    Σελίδα 10Yadea E8S
    Σελίδα 11Yadea Τ9

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

    EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.