Αξεσουάρ που θα κάνουν το Honda X-ADV σου μοναδικό

Αξεσουάρ που θα κάνουν το Honda X-ADV σου μοναδικό

Αν θέλεις να δώσεις τη δική σου πινελιά σε μια ήδη πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, η Promoto Ginossatis έχει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για Honda X-ADV.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το X-ADV 750 το γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2015, όταν και έκανε ντεμπούτο ως concept. Η Honda δοκίμασε την αποδοχή που μπορούσε να επιφυλάξει το κοινό, σε ένα πολύ τολμηρό project: Μια μοτοσυκλέτα που θύμιζε scooter στην εμφάνιση και adventure στις δυνατότητες. Το 2017, το Concept έγινε μοντέλο παραγωγής και αναδείχθηκε σε μια από τις πιο ξεχωριστές επιλογές premium δικύκλου για όλες τις χρήσεις. Φέτος, η Honda ανανέωσε το μοντέλο εκ βάθρων, συστήνοντας μας την δεύτερη γενιά του με ριζικά ανανεωμένη σχεδίαση, ισχυρότερο Euro 5 κινητήρα, νέους αποθηκευτικούς χώρους και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ανεμοθώρακες, προστατευτικά κάγκελα, βαλίτσες, προβολείς ομίχλης, διακοσμητικά στοιχεία, θερμαινόμενα γκριπ και πολλά ακόμα επώνυμα αξεσουάρ σε περιμένουν. Η γκάμα της Promoto Ginossatis καλύπτει όλες τις γενιές του μοντέλου από το 2018 έως σήμερα και μπορείτε να δείτε αναλυτικά πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους.
 



Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »