Test STR R1 Icon: Χαρακτηριστικά και τεχνολογία άλλου επιπέδου

Το νέο κράνος STR R1 Icon διαθέτει ότι αναζητά ο κάθε αναβάτης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία που συναντάς σε κράνη με τριπλάσια τιμή, ενώ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας!

Η εταιρία STR έχει γίνει γνωστή στην ελληνική αγορά για τις οικονομικές της λύσεις, ενώ διαθέτει πλούσια γκάμα σε εξοπλισμό αναβάτη αλλά και μοτοσικλέτας, με κύριο προτέρημα την ποιότητα και την ασφάλεια. Οπότε, το νέο κράνος STR R1 Icon δεν αποτελεί εξαίρεση και η Motoway μας έδωσε την δυνατότητα να το δοκιμάσουμε και να το επιβεβαιώσουμε.

Αεροδυναμικό design και μοντέρνα εμφάνιση

Με την πρώτη ματιά, το STR R1 Icon σε κερδίζει με την εμφάνιση και την αεροδυναμική σχεδίαση του, που νομίζεις ότι είναι ένα κράνος της πιο ακριβής κατηγορίας. Το υλικό κατασκευής του δεν είναι άλλο από Polycarbonate, ενώ πληροί όλες τις απαιτούμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές (ECE – R 22.05). Επιπλέον, οι 5 μοναδικοί ματ χρωματικοί συνδυασμοί του διαθέτουν μία ειδική επίστρωση από προστατευτικό βερνίκι, το οποίο είναι υπεύθυνο για την βελτιωμένη του αντοχή απέναντι στις UV ακτινοβολίες, διατηρώντας το χρώμα του κράνους σας στον χρόνο χωρίς να ξεθωριάζει.

Ανεση και εξαιρετικό σύστημα αερισμού

Φορώντας το, το STR R1 Icon είναι αρκετά άνετο, με σωστή εφαρμογή στο κεφάλι. Όλη η εσωτερική του επένδυση (μαξιλαράκια) είναι υποαλλεργική, αντιβακτηριδιακή, καθώς και αφαιρούμενη με την δυνατότητα για πλύσιμο ώστε να μένει πάντα σαν καινούργια. Σε ότι αφορά τον εξαερισμό, το R1 Icon διαθέτει 3 ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στην μπροστινή όψη, 2 πάνω και 1 στο πηγούνι, που σε συνδυασμό με τον κεντρικό στο πίσω μέρος δημιουργούν ένα κανάλι αερισμού, ικανό να σας δροσίσει και τις πιο ζεστές αυγουστιάτικες μέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αντιχαρακτική ζελατίνα Pinlock Ready και εσωτερική φιμέ

Παράλληλα, το STR R1 Icon διαθέτει μία ζελατίνα πάχους 2 mm με Anti-Scratch Technology, που την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές, ενώ αφαιρείται εύκολα και γρήγορα με τον μηχανισμό ταχείας απασφάλισης. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί ότι είναι Pinlock Ready, δηλαδή υπάρχουν έτοιμες οι αναμονές για τοποθέτηση αντιθαμβωτικής ζελατίνας. Βέβαια, πέρα από την σύγχρονης τεχνολογίας ζελατίνα, υπάρχει και μία εσωτερική φιμέ, προστατεύοντας από την υπεριώδη ακτινοβολία και άκρως χρήσιμη για τις ηλιόλουστες μέρες της χώρας μας

Ασφάλεια που “σφραγίζει” με μικρομετρικό κούμπωμα

Το νέο κράνος της STR παραμένει σταθερό στη θέση του, “ασφαλίζοντας” με το μικρομετρικό κούμπωμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως διατίθεται σε 5 μεγέθη από S εώς και XL, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει σωστά στο κεφάλι σας.

Το νέο κράνος STR R1 Icon, Θα το βρείτε στο κατάστημα της Motoway, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της:


Ενδεικτική Τιμή: 78,59 ευρώ

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα