net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Gunbus Θηριώδης μοτοσυκλετα

Η τεράστια μοτοσυκλέτα που είχε κατά νου ένας Γερμανός έγινε πραγματικότητα και βαπτίσθηκε Gunbus.Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως θα λειτουργήσει στους δρόμους,όμως ο κατασκευαστής της ήθελε να δώσει ζωή στη αρκετά μεγάλη θα λέγαμε φαντασία του και το έκανε.

 
Το μοτέρ του Gunbus είναι V2 και είναι μόλις(!) 6728κ.εκ. Με ψεκασμό και κιβώτιο 3ων ταχυτήτων .Το βάρος του είναι 650κιλα(!), δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες στο δρόμο οπότε θα περιμένουμε το πρώτο test ride που θα γίνει εάν κάποιος μπορεί να κάνει δοκιμή με αυτό το τερατώδες μηχάνημα

Το συγκεκριμένο προτζεκτ θα βγει στη παραγωγή όσο και να σας φαίνεται παράξενο σε περιορισμένη έκδοση και μάλιστα θα βγαίνει και έκδοση με sidecar το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να ισορροπεί αυτό το θηριώδες κατασκεύασμα....ειδικά στο φανάρι. Πάντως δε θα ήθελα να συγκρουστώ με κάτι τέτοιο στο δρόμο.

Το καλό με αυτού του είδους τις ιδιοκατασκευές είναι οτι άνθρωποι που αγαπάνε τις μοτοσυκλέτες και έχουν μεράκι, οπως ο δημιουργός της Gunbus Clemens Leonhardt, βάζουν κάτω καινούργια σχέδια και καινούργιες ιδέες και μας προσφέρουν άλλοτε περίεργα ή παράξενα μηχανάκια άλλοτε πολύ μικρά ή ακόμα και τεράστια όπως το Gunbus.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ