Το υπερσύγχρονο διαγνωστικό της TEXA στην MRC K. Μάντης

Διαβάστηκε από 4222 αναγνώστες

Με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών ο MRC K. Μάντης έχει πλέον εφοδιαστεί με το τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό της TEXA.

Οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες είναι εξοπλισμένες με πολύπλοκα ηλεκτρονικά συστήματα και μια βλάβη σε κάποιο από αυτά είναι δύσκολο να διαγνωστεί. Μέχρι τώρα η χρήση εξειδικευμένων διαγνωστικών μηχανημάτων ήταν προνόμιο αποκλειστικά των εταιρειών, όμως η TEXA κάνει πλέον αυτή την τεχνολογία διαθέσιμη για όλους.

Το διαγνωστικό μηχάνημα της MRC K. Μάντης είναι ασύρματο και μπορεί να κάνει έλεγχο, διάγνωση και αποθήκευση παροδικών βλαβών, ενώ ταυτόχρονα τσεκάρει και πολλές ακόμα παραμέτρους λειτουργίας σε μοτοσυκλέτες οποιουδήποτε κατασκευαστή. Ο άμεσος εντοπισμός και επίλυση του προβλήματος σημαίνει ότι η μοτοσυκλέτα θα περάσει τον λιγότερο δυνατό χρόνο στο συνεργείο και θα επιστρέψει το συντομότερο στα χέρια του αναβάτη.

Ο Κώστας Μάντης βρίσκεται στον χώρο της συντήρησης μοτοσυκλέτας από το 1993, ενώ από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο ανταλλακτικών της SYM. Ένα από τα πιο δυνατά όμως στοιχεία της MRC K. Μάντης είναι η απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Suzuki και είναι το μοναδικό κατάστημα που προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα έχει υποστηρίξει πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η MRC K. Μάντης μετακόμισε πρόσφατα σε νέο κατάστημα επί της οδού Μιχαλακοπούλου με στόχο φυσικά την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr 
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:00 – 17:00
Τετάρτη: 09:00 – 18:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός