Team Τριανταφύλλου: Service με αγωνιστική τεχνογνωσία

Διαβάστηκε από 8003 αναγνώστες

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι πολύτιμα εφόδια όταν μιλάμε για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας και η Team Τριανταφύλλου διαθέτει και τα δυο.

Το συνεργείο μοτοσυκλετών της Team Τριανταφύλλου δημιουργήθηκε το 1992 από τον Ηλία Τριανταφύλλου και πλέον έχει περάσει στα χέρια του γιού του, Αγγελου. Η εμπειρία που έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια είναι στη διάθεσή σας, ενώ η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από την εμπλοκή με τους αγώνες σε άσφαλτο και χώμα, τους δίνει τη δυνατότητα να δίνουν λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουν κάθε εργασία συντήρησης κι επισκευής scooter και μοτοσυκλετών, ακόμα κι αν αυτές έχουν εμπλακεί σε ατύχημα και έχει γίνει φιλικός διακανονισμός, ενώ στη διάθεση του πελάτη υπάρχει δίκυκλο αντικατάστασης για να μπορεί να μετακινηθεί όσο η μοτοσυκλέτα του βρίσκεται στο συνεργείο. Αν πλησιάζει ο καιρός για να περάσει KTEO η μοτοσυκλέτα σας, μπορούν να αναλάβουν την προετοιμασία της προκειμένου να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.



Επίσης, στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, θα βρείτε καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, λιπαντικά, αλλά και αξεσουάρ που θα βελτιώσουν την πρακτικότητα της μοτοσυκλέτας και θα της δώσουν ξεχωριστή εμφάνιση. Ακόμα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Team Τριανταφύλλου προκειμένου να αλλάξετε τα φθαρμένα ελαστικά, ενώ αν είστε σε φάση αναζήτησης νέας μοτοσυκλέτας ή scooter, θα βρείτε μεγάλο στόλο από ελεγμένες και εγγυημένες μεταχειρισμένες, ενώ μπορείτε να ανταλλάξετε ή να πωλήσετε την παλιά σας μοτοσυκλέτα. 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικής Αντιστάσεως 59
Τηλ.: 210 7623423
[email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός