Saratsopoulos Racing Team: Εγγυημένο service

Διαβάστηκε από 10518 αναγνώστες

Ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εργασίες επισκευής και συντήρησης μπορείς να εμπιστευτείς τη Saratsopoulos Racing Team.

Η πολύχρονη ενασχόληση με τον απαιτητικό κλάδο της συντήρησης μοτοσυκλετών και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέπει στο άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της Saratsopoulos Racing Team να φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία επισκευές μοτοσυκλετών ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά της. Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η εμπειρία που έχει συσσωρευτεί από το 1987 αποτελεί εγγύηση ότι κάθε επέμβαση στη μοτοσυκλέτα, είτε αυτή αφορά το service, είτε την επισκευή, γίνεται στοχευόμενα με γνώμονα την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Στόχος είναι το δίκυκλο να επιστρέψει στα χέρια του ιδιοκτήτη το συντομότερο δυνατό και φυσικά σε άριστη λειτουργική κατάσταση.



Η Saratsopoulos Racing Team αναλαμβάνει πολύπλοκες εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και ειδικά μηχανήματα, όπως ακτινολόγηση και ζυγοστάθμιση, ενώ μπορεί να κάνει και αναπαλαιώσεις μοτοσυκλετών. Μια διαδικασία που γνωρίζουμε όλοι πόσο επίπονη και απαιτητική είναι. Επίσης στο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη θα βρείτε ελαστικά με την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών, παντός είδους λιπαντικά που εγγυώνται τη μακροζωία του κινητήρα, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά μοτοσυκλετών και εξωλέμβιων. Αν θέλετε εγγυημένη και ποιοτική εργασία σε οικονομικές τιμές, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη Saratsopoulos Racing Team.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διγενή Ακρίτα 7, Νέα Σμύρνη
Τηλ: 210 9336896

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός