Moto Βογιατζόγλου: Το όνομα που μπορείς να εμπιστευτείς

Διαβάστηκε από 17749 αναγνώστες

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για τη συντήρηση του scooter σου. Η Moto Βογιατζόγλου θα το αναλάβει με σεβασμό στην περιουσία και το πορτοφόλι σου.

Η Moto Βογιατζόγλου είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών SYM, MODENAS, DAYTONA και KYMCO διαθέτοντας όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών και παρέχοντας εξουσιοδοτημένο service. Πέρα από καινούργια μοντέλα, θα βρείτε και μεγάλο στόλο από επιλεγμένα μεταχειρισμένα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή είτε ψάχνετε καινούργια, είτε μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα.

Όταν έρθει η ώρα του service, οι τεχνικοί της Moto Βογιατζόγλου θα πραγματοποιήσουν άμεσα οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή συντήρησης στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, ώστε να επιστρέψουν άμεσα τη μοτοσυκλέτα ή το scooter στα χέρια σας. Επίσης, στο σύγχρονο και φιλόξενο χώρο του καταστήματος θα βρείτε ανταλλακτικά, γνήσια αξεσουάρ, αλλά και εξοπλισμό αναβάτη, ενώ οι φίλοι του ποδηλάτου μπορούν να διαλέξουν ποδήλατα κορυφαίων εταιρειών όπως Giant, Focus, KTM και άλλες.  

Από το 1956 το κατάστημα Moto Βογιατζόγλου δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας με πρωτεργάτη τον Ευάγγελο Βογιατζόγλου. Το 1987, τα ινία της εταιρείας πέρασαν στον γιο του, Γιώργο, οποίος συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναβαθμίζει και να εκσυγχρονίζει την επιχείρηση.   
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Νικολάου Βλιάμου 9, 83200, Καρλόβασι Σάμου
Τηλ.: 227303423
e-mail: [email protected]
www.samos-motors.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός