Η Moto Iliopoulos σε νέο «σπίτι»

Διαβάστηκε από 3626 αναγνώστες

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την παροχή ακόμα πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών, η Moto Iliopoulos μετακόμισε και σας περιμένει στο νέο της κατάστημα.

Στην οδό Καλλιρόης χτυπά εδώ και πολλά χρόνια η καρδιά της μοτοσυκλέτας στην Αθήνα και δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για τον Τάκη Ηλιόπουλο και την ομάδα του, όταν αποφάσισαν να αφήσουν το παλιό τους κατάστημα για να μετακομίσουν σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Στόχος φυσικά, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Για τον λόγο αυτό το νέο κατάστημα διαθέτει μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο χώρο επισκευής και συντήρησης μοτοσυκλετών και scooter, όπου μεταξύ άλλων παρέχεται ακόμα καλύτερη υπηρεσία γρήγορης συντήρησης (Quick Service), ενώ έχει διαμορφωθεί ένας φιλόξενος και άνετος χώρος υποδοχής και αναμονής πελατών. Επίσης, για την ταχύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας υπάρχει μεγάλο στοκ από άμεσα διαθέσιμα αναλώσιμα.

Μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα είναι αρκετή προκειμένου να βιώσετε κι εσείς την υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση με τα γνωστά κριτήρια ποιότητας που χαρακτηρίζουν τη Moto Iliopoulos για περισσότερα από 30 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά.

Υπηρεσίες:
  • Service
  • Επισκευή
  • Βελτιώσεις
  • Αλλαγή λαδιών – φίλτρου χωρίς ραντεβού (Quick Service)
  • Τεχνικός έλεγχος μοτοσυκλέτας
  • Υπηρεσίες φανοποιείας
Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρόης 91, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9230503
Facebook

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:00 – 17:00
Τρίτη – Παρασκευή: 08:00 – 17:00
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός