Δημητριάδης: Μονόδρομος για Piaggio

Διαβάστηκε από 20659 αναγνώστες

Δες τώρα πώς θα κάνεις το καλύτερο δώρο στο Piaggio σου.

H Piaggio Δημητριάδης αποτελεί σημείο αναφοράς στην Κόρινθο για τους φίλους όχι μόνο της Piaggio, αλλά και της Aprilia, της Vespa, της Moto Guzzi, της Gilera και της Derbi. Είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής των μοτοσυκλετών και scooter του Piaggio Group και στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος, θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, αλλά και πλούσια γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων και εγγυημένων μεταχειρισμένων. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από άμεσα διαθέσιμα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υποστήριξη σε κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής που χρειάζεται το δίκυκλό σας. Η χρήση προηγμένων διαγνωστικών συστημάτων εγγυάται την γρήγορη και αποτελεσματική αναγνώριση προβλημάτων και την άμεση αντιμετώπισή τους.

Η Piaggio Δημητριάδης είναι στο πλευρό των μοτοσυκλετιστών προσφέροντας ιδιαίτερα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα, που κάνουν την απόκτηση καινούργιας μοτοσυκλέτας ή scooter πιο εύκολη από ποτέ. Επίσης, στο www.dimitriadis-motors.gr, θα βρείτε μια ενότητα με προσφορές που ισχύουν σε επιλεγμένα best seller μοντέλα, από τις οποίες μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερο όφελος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Αθηνών 56, Κόρινθος, 20131
Τηλ.: 27410 85257
www.dimitriadis-motors.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός