Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού

Διαβάστηκε από 3189 αναγνώστες

Ο διαγωνισμός του Moto Accessories ολοκληρώθηκε. Δες εδώ τα ονόματα των 10 τυχερών που κερδίζουν από έναν δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ.

Χιλιάδες κάτοχοι μοτοσυκλετών δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό του Moto Accessories προκειμένου να διεκδικήσουν μια από τις 10 δωρεάν διελεύσεις από το Mr. KTEO στο Μοσχάτο.

Οι 10 τυχεροί νικητές είναι:

1.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΑΡΗΣ
2.  ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ
3.  ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
4.  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΙΟΥ
5.  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ
6.  ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
7.  ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗ
8.  ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΕΣΥΠΡΗΣ
9.  ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΝΙΔΗΣ
10. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ


Στόχος των Mr. ΚΤΕΟ είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτό πραγματοποιούν προσεκτικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων διασφαλίζοντας ότι αυτά είναι σε θέση να κυκλοφορούν χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τον οδηγό ή τους άλλους χρήστες του δρόμου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 καταστήματα Mr. ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα, τα οποία λειτουργούν σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, βάσει αυστηρών προδιαγραφών. Η γραμματεία και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα κάνοντας τη διαδικασία ελέγχου του οχήματός σας απλή, εύκολη και γρήγορη, αφού δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά. Στα Mr. ΚΤΕΟ παρέχουν πιστοποιημένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σεβασμό στην περιουσία σας.



Μέσα από την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα για το πότε πρέπει το όχημά σας να περάσει από τεχνικό έλεγχο και να κλείσετε ραντεβού online. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τα Mr. ΚΤΕΟ να ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι η εκπτωτική κάρτα Yes Bonus Card, με την οποία έχετε ειδικά προνόμια και προσφορές. Μια ακόμα υπηρεσία που προσφέρουν τα Mr. ΚΤΕΟ είναι η Pick Up Delivery. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος μπορείτε να καλέσετε και να κανονίσετε να παραλάβουν το όχημά σας από το σημείο που σας βολεύει, να πραγματοποιήσουν τον τεχνικό έλεγχο και να το επιστρέψουν χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα υπενθύμισης για να περάσετε KTEO μέσω, e-mail, SMS ή τηλεφωνικά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, τα Mr. ΚΤΕΟ σέβονται τον πελάτη και τον διευκολύνουν με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό παρέχουν ειδικές τιμές σε ανέργους, έκπτωση αν κλείσετε ραντεβού online και τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, αλλά και σε άτοκες δόσεις

Οι 10 νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Να θυμίσουμε ότι οι δωρεάν διελεύσεις για τεχνικό έλεγχο θα πραγματοποιηθούν μόνο στο κατάστημα Mr. KTEO στο Μοσχάτο (Πειραιώς 29 & Μοσχονησίων 1, Ταύρος).

Ευχαριστούμε θερμά το δίκτυο καταστημάτων Mr. KTEO για την ευγενική χορηγία των τεχνικών ελέγχων και φυσικά όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Mr. KTEO Μοσχάτο
Πειραιώς 29 & Μοσχονησίων 1, Ταύρος ΤΚ.18346 (πλησίον Λαχαναγοράς)
Τηλ.: 210 4833 200
Fax: 210 4833 221
Email: [email protected]
Facebook: @MrΚΤΕΟ-Μοσχάτο
Google+: Mr.ΚΤΕΟ-Μοσχάτο

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινά: 07:00 - 20:00
Σάββατο: 07:00 - 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός