Κερδίστε 200 προσκλήσεις για την έκθεση μοτοσυκλέτας

Διαβάστηκε από 8058 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και μπες στην κλήρωση που χαρίζει 200 προσκλήσεις για την έκθεση μοτοσυκλέτας.

Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και το Moto Accessories θα στείλει 200 τυχερούς στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018. Το Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό θα υποδεχθεί από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Απριλίου περισσότερες από 30 μάρκες δικύκλων και περίπου 80 εταιρείες και φορείς του χώρου της μοτοσυκλέτας, σε έναν χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη, λιπαντικά, ελαστικά και φυσικά, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Επίσης, όλες τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν:
  • Οργανωμένα testrides σε πίστα 1100m.
  • Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
  • 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial και BMX
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας
Η κλήρωση για τις 200 μονές προσκλήσεις θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου και τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και το Facebook του Moto Accessories, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και με e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός