Νέος διαγωνισμός Moto Accessories

Βγάλε δωρεάν δίπλωμα μοτοσυκλέτας

Διαβάστηκε από 11767 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και μπες στην κλήρωση για να βγάλεις δωρεάν δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

 
Αν θέλεις να βγάλεις δίπλωμα μοτοσυκλέτας, αλλά σκέφτεσαι το κόστος, το Moto Accessories σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις δωρεάν, από τη σχολή οδηγών του Μανώλη Αυγουστίδη στο Περιστέρι.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Το δώρο περιλαμβάνει:
  • 11 ώρες θεωρίας αν είσαι ήδη κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου και 21 ώρες θεωρίας σε περίπτωση που δεν έχεις κανένα δίπλωμα.
  • 12 ώρες οδήγησης, αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου ή 14 ώρες, αν δεν έχεις.
  • Παράβολο εξετάσεων
      ή
  • Επέκταση διπλώματος (π.χ. από Α1 σε Α2 ή από Α2 σε Α ή απο Α1 σε Α) με την προϋπόθεση ότι πληρούνται τα ηλικιακά κριτήρια.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου και το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

Αυγουστίδης Μανώλης
Βασιλέως Αλεξάνδρου 118, Περιστέρι
Τηλ.: 2105777701
www.sxoliodigonperisteri.gr
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός