Honda Αραούζος

100% Honda loyalty

Διαβάστηκε από 6906 αναγνώστες

Όταν η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα γίνεται επάγγελμα, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Η κάθετη μονάδα Honda Αραούζος έχει δημιουργηθεί μετά από την πολύχρονη εμπλοκή του Γιώργου Αραούζου με τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Η γνώση και η αγάπη για το αντικείμενο, έχουν μετουσιωθεί σε ένα σύγχρονο κέντρο πωλήσεων και συντήρησης μοτοσυκλετών Honda. H αφοσίωση στην εταιρία HONDA για 37 συναπτά χρόνια, κατατάσει επάξια τον Γιώργο Αραούζο, στο βάθρο των πολύτιμων συνεργατών της.

Εμπειρία, γνώσεις, αμεσότητα, υψηλή τεχνολογία και ευγένεια είναι τα 5 στοιχεία που συνθέτουν τη δέσμευση ποιότητας που όχι απλά υπόσχεται, αλλά εγγυάται η ομάδα της ΗΟΝDA ARAOUZOS. H μακρά πορεία δείχνει ότι οι πελάτες έχουν γίνει φίλοι και οι φίλοι  φέρνουν νέους πελάτες.

Οι πελατειακές σχέσεις γίνονται σχέσεις εμπιστοσύνης γιατί καθημερινά ο Γιώργος Αραούζος και η ομάδα του αποδεικνύουν μέσα από τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους, ότι ο σεβασμός και η ειλικρίνεια προς τον πελάτη είναι απαραίτητο συστατικό προκειμένου να χτιστεί μια υγιής και μακροχρόνια συνεργασία.

Στο κατάστημα θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα best seller μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη. Στο  Τμήμα  Service / After Sales χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ οι τεχνικοί είναι σε θέση να δίνουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.  Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, είναι αρκετή για να δείτε πώς η γνώση και το μεράκι μπορούν να ωφελήσουν εσάς  και την επένδυσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Αθηνών 302
Τηλ.: 2105811120

Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός