Σημαντικά βελτιωμένο με νέα περιφεριακά

Έφτασαν τα συλλεκτικά EXC-F 6 DAYS 2019

Διαβάστηκε από 23724 αναγνώστες

Οι κορυφαίες εκδόσεις 6 DAYS των Enduro μοντέλων της KTM βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και σας περιμένουν να τις δείτε και να τις αποκτήσετε. Δείτε εδώ τις τιμές τους.

Η γκάμα των Enduro μοντέλων της KTM έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις τα δυο τελευταία χρόνια και σε αυτό έχει βοηθήσει η εμπειρία που έχει αποκτηθεί μέσα από τη συμμετοχή και τις νίκες της εταιρείας σε κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Τα EXC του 2019 ενσωματώνουν όλες τις καινοτομίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια και πάνε ένα βήμα παραπέρα. Το πιρούνι της WP έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ το αμορτισέρ έχει επανασχεδιασμένο πιστόνι για βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης. Νέο είναι το κάλυμμα της σέλας, το τιμόνι της Neken, τα μαρσπιέ, τα κέντρα των τροχών και οι ζάντες της Giant, ενώ και η μπαταρία είναι ισχυρότερη. Τα γραφικά είναι καινούργια και συνδυάζονται με το πορτοκαλί πλαίσιο των μοτοσυκλετών.

Τα μικρότερου κυβισμού δίχρονα μοντέλα των 125 και 150 κυβικών έχουν νέο κύλινδρο και θύρα εξαγωγής, καθώς και επανασχεδιασμένη power valve για καλύτερη απόδοση στις υψηλές στροφές. Οι αλλαγές συνεχίζονται με νέα μανιβέλα, συμπλέκτη και καπάκι συμπλέκτη, με στόχο τη μείωση του συνολικού πλάτους του κινητήρα. Το επανασχεδιασμένο 6τάχυτο κιβώτιο προσφέρει πιο ομαλή λειτουργία και βελτιωμένη αξιοπιστία.

Στη Motion n` Style μπορείτε να δείτε από κοντά τις συλλεκτικές εκδόσεις 6 Days και θα καταλάβετε τι τις κάνει τόσο ξεχωριστές. Στο κατάστημα επί της λεωφόρου μεσογείων θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα τα:
  • 250 EXC-F 6 DAYS στην τιμή των 10.980 ευρώ
  • 350 EXC-F 6 DAYS στην τιμή των 11.200 ευρώ
  • 450 EXC-F 6 DAYS στην τιμή των 11.300 ευρώ
  • 300 EXC-F TPI στην τιμή των 10.500 ευρώ
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Μεσογείων 191-193 (κόμβος Κατεχάκη)
Τηλ.: 210 6855441

Tags: AFTER SALES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός