Η νέα R 1200 GS

Δες από κοντά τη νέα BMW R 1250 GS

Διαβάστηκε από 6438 αναγνώστες

Παρουσιάστηκε στην Intermot πριν λίγες ημέρες και τώρα ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα. Θέλεις να τη δεις από κοντά;

Η ολοκαίνουργια R 1250 GS σας περιμένει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 10:00πμ έως και τις 14:00μμ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της BMW Βελμάρ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να τη δείτε από κοντά πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και να μάθετε τα πάντα για αυτή από το εξειδικευμένο προσωπικό.

Το νέο μοτέρ έχει πλέον χωρητικότητα 1.254 κ.εκ. και η ισχύς του έχει αυξηθεί, φτάνοντας τους 136 ίππους στις 7.750 σαλ και τα 14,3 kgm ροπής, διαθέσιμα από τις 6.500 σαλ. Τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας φέρουν έναν νέο σύστημα traction control και σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα. Επιπλέον, διαθέσιμο ως πακέτο με τις προαιρετικές Riding Modes, είναι το σύστημα ABS Pro που λειτουργεί ακόμη και όταν η μοτοσυκλέτα είναι υπό κλίση. Στον επιπλέον εξοπλισμό είναι επίσης διαθέσιμες, οι ηλεκτρονικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Dynamic ESA «Next Generation» που αυτορυθμίζονται, ανάλογα με το φορτίο της μοτοσυκλέτας και τις συνθήκες οδήγησης.

Η R 1250 GS φέρει τα LED εμπρός φωτιστικά σώματα ως βασικό εξοπλισμό, με τα φώτα ημέρας LED διαθέσιμα ως εξτρά. Η οθόνη των 6,5 ιντσών που λειτουργεί ως όργανο, είναι πλέον στάνταρ και συνδυάζεται με σύστημα επικοινωνίας με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη και το γνωστό πλέον περιστροφικό πολυχειριστήριο στο αριστερό γκριπ, από το οποίο ο αναβάτης χειρίζεται τα επιμέρους μενού. Επιπλέον, στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει σύστημα κλήσης εκτάκτου ανάγκης, το οποίο ειδοποιεί τις υπηρεσίες βοήθειας, σε περίπτωση ατυχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

BMW MOTORRAD ΒΕΛΜΑΡ
Μαρίνου Αντύπα 10
ΤΚ 57001 Θέρμη
Τηλ : 2310475871
www.bmwmotorrad-velmar.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός