Ξέχνα το κρύο με θερμαινόμενα ρούχα Capit

Διαβάστηκε από 6424 αναγνώστες

Δες εδώ τα κορυφαία θερμαινόμενα ρούχα της Capit και απόκτησέ τα αποκλειστικά από το spiliotis.gr.

Η Ιταλική Capit είναι ήδη γνωστή στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας, αφού εδώ και πολλά χρόνια προμηθεύει τις αγωνιστικές ομάδες με κορυφαίας ποιότητας κουβέρτες ελαστικών. Τώρα, η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει και τα υψηλής τεχνολογίας υλικά περνάνε στην υπηρεσία του αναβάτη μέσα από μια κορυφαία σειρά θερμαινόμενων ρούχων. Όταν ο αναβάτης είναι ζεστός, είναι πιο συγκεντρωμένος στην οδήγηση και μπορεί να πάρει γρήγορα σωστές αποφάσεις. Συνεπώς τα θερμαινόμενα ρούχα δεν σας κρατάνε απλά ζεστούς, αλλά συμβάλουν και στην ασφάλειά σας. Τα ρούχα της Capit είναι εφοδιασμένα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οπότε δεν χρειάζονται παροχή ρεύματος πάνω στη μοτοσυκλέτα και δεν έχετε να ανησυχείτε για ενοχλητικά εξωτερικά καλώδια. Όλα τα θερμαινόμενα ρούχα της Capit συνοδεύονται από κατάλληλο οικιακό φορτιστή είναι άμεσα διαθέσιμα από τη Spiliotis και το www.spiliotis.gr. Ας τα γνωρίσουμε.

Γιλέκο Capit Warm Me
Τιμή: 177 ευρώ

Το θερμαινόμενο γιλέκο της Capit σας επιτρέπει να καταργήσετε τις πολλαπλές στρώσεις ρούχων που δυσκολεύουν την κίνηση του σώματος και να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτό σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό, ανθεκτικό και ελαστικό και διαθέτει αδιάβροχο και αντιανεμικό εξωτερικό ύφασμα. Το «αόρατο» ηλεκτρικό κύκλωμά του αποτελείται από εύκαμπτες και πάρα πολύ λεπτές πλάκες θέρμανσης στρατηγικά τοποθετημένες στα κατάλληλα σημεία για να διαχέουν τη ζέστη ιδανικά στο σώμα. Το κουμπί ελέγχου πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να πατηθεί και με γάντια και διαθέτει τρεις χρωματισμούς που αντιστοιχούν σε τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες λειτουργίας. Η μικρού μεγέθους επαναφορτιζόμενη μπαταρία τοποθετείται σε εσωτερικό τσεπάκι και μπορεί να τροφοδοτεί το κύκλωμα ως και για 5 ώρες. Είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό σας.

Γάντια Capit Warm Me
Τιμή: 175 ευρώ

Τα νέα γάντια της Capit ονομάζονται Warm Me και, όπως και το αντίστοιχο γιλέκο της ιταλικής εταιρείας, διαθέτουν εσωτερικό κύκλωμα θέρμανσης βασισμένο στην πατενταρισμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται και στις κουβέρτες ελαστικών της. Η επιφάνεια θέρμανσης είναι στρατηγικά τοποθετημένη ακολουθώντας τη γεωμετρία του χεριού ώστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο το χέρι, ακόμη και στα δάκτυλα, ενώ είναι εύκαμπτη και εξαιρετικά λεπτή. Η θερμοκρασία ελέγχεται από ένα και μόνο κουμπί, το οποίο διαθέτει διαφορετικό φωτισμό για κάθε επίπεδο έντασης, που κάνει εύκολη τη ρύθμιση ακόμα και στο σκοτάδι. Η μικρών διαστάσεων μπαταρία ιόντων λιθίου έχει ελάχιστο βάρος και βρίσκεται σε μια μικρή τσέπη, ενώ με μια φόρτιση τα γάντια μπορούν να μείνουν σε λειτουργία για έως και 7 ώρες. Το ειδικό αγώγιμο υλικό στις άκρες του δείκτη και του αντίχειρα, επιτρέπει τη χρήση της οθόνης αφής στο τηλέφωνο ή το tablet σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το γάντι.   
     
Γάντια Capit Warm Me Race
Τιμή: 191 ευρώ

Τα Warm Me Race μοιράζονται την ίδια τεχνολογία με τα γάντια Warm Me, αλλά προσφέρουν ακόμα υψηλότερο επίπεδο προστασίας. Το υλικό κατασκευής τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και δεν επιτρέπει τον αέρα να περάσει στο εσωτερικό, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν τη φυσική αναπνοή του δέρματος. Το κύκλωμα θέρμανσης που χρησιμοποιείται είναι εύκαμπτο και ιδιαίτερα λεπτό, ώστε να μην εμποδίζει τις κινήσεις των χεριών, αλλά να θερμαίνει ομοιόμορφα. Η λειτουργία τους ελέγχεται από ένα και μόνο φωτιζόμενο κουμπί το οποίο χρησιμοποιεί διαφορετικό χρώμα για κάθε ένα από τα τρία επίπεδα έντασης. Το υλικό στις άκρες του δείκτη και του αντίχειρα σας επιτρέπει να χειρίζεστε εύκολα οθόνες αφής, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου αντέχει έως και 7 ώρες με μια φόρτιση.      

Κάλτσες Capit Warm Me
Τιμή: 130 ευρώ

Οι θερμαινόμενες κάλτσες Capit Warm Me τροφοδοτούνται από μπαταρία και είναι κατάλληλες όχι μόνο για μοτοσυκλέτες, αλλά για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Χρησιμοποιούν πρωτοποριακά υλικά που προσφέρουν χαμηλό βάρος, μεγάλη αντοχή και άνεση. Το κύκλωμα θέρμανσης ζεσταίνει αποτελεσματικά ολόκληρο το άνω μέρος του ποδιού, εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 133, Περιστέρι Τ.Κ.12136
Τηλ: 210 5777906  
[email protected]
www.spiliotis.gr

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός