Μεγάλες προσφορές Bering

Διαβάστηκε από 2942 αναγνώστες

Δες εδώ τις μεγάλες εκπτώσεις που κάνει η Spiliotis σε best seller μπουφάν της Bering και απόκτησε το δικό σου.

Η Bering κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της ένδυσης αναβάτη, αφού από το 1951 κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα από υψηλής τεχνολογίας υλικά, που διακρίνονται για την απόδοσή τους στις χαμηλές θερμοκρασίες και τη δυνατότητα να απωθούν το νερό. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό με στόχο την άνεση του αναβάτη, αλλά και την όμορφη εμφάνιση. Φυσικά, η προστασία είναι σε πρώτο πλάνο και για αυτό φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά που χρησιμοποιούνται σε όλα τα ρούχα της. Η γκάμα της περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία μπουφάν, γάντια, αλλά και υποδήματα.

Η Spiliotis σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς ένα κορυφαίο ανδρικό μπουφάν της Bering σε χαμηλότερη τιμή. Οι νέες τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
  • Bruce: Από 535 ευρώ, μόνο 400 ευρώ
  • Sawyer: Από 398 ευρώ, μόνο 296 ευρώ
  • Ultron: Από 455 ευρώ, μόνο 341 ευρώ
  • Ziggy: Από 306 ευρώ, μόνο 229 ευρώ
  • Coaster: Από 340 ευρώ, μόνο 255 ευρώ
  • Skan: Από 340 ευρώ, μόνο 255 ευρώ
  • Tracer: Από 318 ευρώ, μόνο 238 ευρώ

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της Bering που είναι σε προσφορά, καθώς «τρέχουν» εκπτώσεις και στα υπόλοιπα είδη της εταιρείας. Δείτε όλες τις προσφορές σε είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας με ένα κλίκ στο www.spiliotis.gr ή επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο κατάστημα του No Limits επί της οδού Θηβών στο Περιστέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 129, Περιστέρι 12136
Τηλ.: 2105763427
www.spiliotis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός