Nordcap K2

Κέρδισε ένα χειμερινό μπουφάν Nordcap K2

Διαβάστηκε από 9451 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και διεκδίκησε ένα κορυφαίο jacket Nordcap από το e-moto.gr.

Η μηχανή αναζήτησης του Moto Accessories έφτασε να φιλοξενεί σχεδόν 80.000 προϊόντα και τις επόμενες εβδομάδες το γιορτάζουμε δίνοντας κάθε βδομάδα και ένα διαφορετικό δώρο. Αυτή τη φορά μπορείτε να κερδίσετε ένα χειμερινό μπουφάν Nordcap K2 προσφορά του www.e-moto.gr.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Το Κ2 της Nordcap είναι ένα 100% αδιάβροχο μπουφάν κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ποιότητας και αντοχής, που χάρη στην αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση και τους ρυθμιζόμενους αεραγωγούς σε ώμους, μανίκια και πλάτη, επιτρέπει στον αναβάτη να το προσαρμόσει ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία. Έχει διάτρητη επένδυση για καλύτερη διαπνοή και χαρίζει μεγάλη άνεση και ευελιξία χάρη στα εύκαμπτα τμήματα που υπάρχουν στις αρθρώσεις των χεριών.

Για την ολοκληρωμένη ασφάλεια του αναβάτη φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες με Velcro στην μέση και στους καρπούς καθώς και κουμπιά ρύθμισης στα μανίκια, για τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο. Η μεμβράνη Rain – Out που διαθέτει ακόμα και στις τσέπες δεν επιτρέπει στο νερό να περάσει, ενώ εξασφαλίζει την σωστή αναπνοή του σώματος. Έχει 4 εξωτερικές τσέπες μπροστά, 2 εσωτερικές τσέπες, καθώς και τσέπη για κινητό τηλέφωνο στην αφαιρούμενη επένδυση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός