Ισοθερμικά: Ελέγχουν τη θερμοκρασία σου

Διαβάστηκε από 17746 αναγνώστες

Δες τώρα γιατί τα ισοθερμικά είναι απαραίτητα όχι μόνο στο ταξίδι, αλλά και στην καθημερινή μετακίνηση.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει σημαντική πτώση, τα ισοθερμικά είναι απαραίτητα γιατί μας προσφέρουν σταθερή ή κατά το δυνατόν με μικρές αποκλίσεις θερμοκρασία σώματος, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες. Με ισοθερμικά ρούχα μπορούν να καλυφθούν όλα τα σημεία του σώματος. Αναλυτικότερα, οι επιλογές του αναβάτη είναι:

•             παντελόνι
•             μπλούζα
•             κάλτσες
•             γάντια
•             μπαλακλάβες


Υπάρχουν διάφορα υλικά με διαφορετικές μεταξύ τους ιδιότητες. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι τα Outlast, Thermolite, Coolmax και Sportwool. Αυτά και άλλα ακόμα υλικά διαφέρουν ως προς τη χρήση για την οποία προορίζονται και τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος που καλούνται να διαχειριστούν. Κάθε ισοθερμικό έχει κατασκευαστεί για μια συγκεκριμένη χρήση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Για παράδειγμα, ένα πολύ καλό ισοθερμικό για ορειβάτες δεν είναι απαραίτητα καλό για χρήση σε μοτοσυκλέτα. Οι ιδιότητες του ενός δεν μπορεί να αποτελούν την ιδανική λύση σε διαφορετική χρήση.

Κατά την επιλογή του ισοθερμικού, ο αγοραστής πρέπει να επιλέξει αυτό που θεωρεί ιδανικότερο για αυτόν και τη χρήση που πρόκειται να κάνει και τις θερμοκρασίες που θα αντιμετωπίσει. ΓιΆ αυτό το λόγο θα πρέπει κανείς να απευθύνεται στην συγκεκριμένη κατηγορία καταστημάτων για να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και να επιλέξει μεταξύ των ισοθερμικών που είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη χρήση.

Οι τιμές ποικίλουν και εξαρτώνται από το κόστος κατασκευής των υλικών. Παρόλα αυτά, οι αποκλίσεις δεν είναι σημαντικές και θα μπορούσε κανείς να επιλέξει μια πολύ καλής ποιότητας ισοθερμική μπλούζα μεταξύ 30 με 50 ευρώ, ενώ στα ίδια περίπου επίπεδα κυμαίνονται και οι τιμές των παντελονιών.     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός