Σύμμαχός σου στην πίστα

Δερμάτινες φόρμες Richa: Ποιότητα σε προσιτή τιμή

Διαβάστηκε από 4206 αναγνώστες

Αν είσαι λάτρης των track days, οι δερμάτινες φόρμες της Richa είναι μια κορυφαία επιλογή. Δες γιατί…

Από το 1956 η Richa κατασκευάζει στο Βέλγιο είδη ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη με μοναδικό στόχο τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την άνεση. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται με την εταιρεία D3O, η οποία της παρέχει τα κορυφαία προστατευτικά με τα οποία εφοδιάζονται τα ρούχα της. Σήμερα, τα προϊόντα της βρίσκονται σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αν η πίστα είναι το δεύτερο σπίτι σου, γνωρίζεις ότι μια ολόσωμη δερμάτινη φόρμα είναι απαραίτητη και η Richa έχει στη γκάμα της φόρμες υψηλής ποιότητας. Είναι κατασκευασμένες από δέρμα ράχης μοσχαριού πάχους 1,3 χιλιοστών και φέρουν πιστοποιημένα προστατευτικά σε αγκώνες, ώμους, γόνατα και πλάτη. Έχουν ενισχυμένη ραφή στα σημεία υψηλού κινδύνου, ενώ διαθέτουν διάτρητα σημεία για να μένει δροσερό το σώμα του αναβάτη. Έτσι, προσφέρουν μεγάλη αντοχή στην τριβή και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ εφαρμόζουν ιδανικά σε κάθε σωματότυπο χάρη στην ελαστικότητα που έχουν.  


Θα βρείτε όλες τις δερμάτινες φόρμες νέας γενιάς της Richa άμεσα διαθέσιμες στα  Papastavrou Shops με τις νέες τιμές προσφοράς να ξεκινούν από τα 459 ευρώ!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 30, Αθήνα   
Τηλ.: 2109249350
www.papastavroushops.gr

Tags: ΦΟΡΜΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός