AGV: Η προστασία γίνεται προσιτή

Διαβάστηκε από 4133 αναγνώστες

Δες εδώ τις μοναδικές προσφορές που «τρέχουν» στο Rider`s Market και κάνε δικό σου ένα κορυφαίο κράνος AGV.

Η Ιταλική AGV δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από το 1947 πρωτοπορεί στον τομέα της ασφάλειας και τα κράνη της έχουν κερδίσει άξια την εμπιστοσύνη των αναβατών. Τα καινοτόμα προϊόντα της κατασκευάζονται από υλικά τελευταίας τεχνολογίας με στόχο το χαμηλό βάρος, την άνεση, την κορυφαία αεροδυναμική απόδοση, την ελκυστική εμφάνιση και φυσικά την απόλυτη ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κορυφαίοι αναβάτες παγκοσμίου επιπέδου, όπως ο Valentino Rossi, ο Jack Miller, o Pol Espargaro και άλλοι επιλέγουν να αγωνίζονται με κράνη της AGV. Η συνεχής έρευνα και εξέλιξη σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Το Rider`s Market σας φέρνει πιο κοντά στο να αποκτήσετε κι εσείς ένα κορυφαίο κράνος της AGV, μειώνοντας τις τιμές σε πολλά best seller μοντέλα της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω τα κράνη που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε προσφορά:

Full Face

AGV K-3 SV E2205 MULTI GROOVY
AGV VELOCE S E2205 SOLID PLK MATT BLACK
AGV K-3 SV E2205 TOP PLK SOLUN 46
AGV K-3 SV E2205 MULTI PLK MARINI
AGV K3-SV E2205 TOP PLK ELEMENTS
AGV K1 E2205 TOP EDGE 46
AGV K-5 S MULTI PLK BLK/SILVER MAGNITUDE
AGV K-5 S MULTI PLK BLK/WHITE/RED MARBLE
AGV K-5 S E2205 MULTI PLK FIRER FIRERACE

Flip Up
 
 
Jet
 

Επίσης, στη Rider`s Market θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από άμεσα διαθέσιμα είδη ένδυσης αναβάτη, αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και φέρουν την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου, όπως Dainese, Revit, Held και άλλων. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ στο www.ridersmarket.gr χωρίς να ανησυχείτε για τους χρόνους παράδοσης, αφού υπάρχει υψηλή διαθεσιμότητα και οι αποστολές γίνονται αυθημερόν. Και μην ξεχνάτε ότι η Rider`s Market είναι κάθετη μονάδα Honda και Suzuki, που σημαίνει ότι εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη,
Τηλ: 2310 900013
www.ridersmarket.gr   
Facebook Page

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 16:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:30 – 15:00
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός