Triumph Classics: Βρετανικά σύμβολα με σύγχρονο χαρακτήρα

Με διαχρονικό στυλ και κορυφαία ποιότητα. Η σειρά κλασικών μοντέλων της Triumph περιλαμβάνει εμβληματικά μοντέλα που συνδυάζουν την παράδοση με την τεχνολογική εξέλιξη. Εσύ τι τύπος Bonneville είσαι;

Αν υπάρχει μια εταιρεία στο χώρο της μοτοσυκλέτας που ξεχωρίζει για τις ρετρό δημιουργίες και για τον custom χαρακτήρα των μοντέλων της, αυτή δεν είναι άλλη από την Triumph. Με ιστορία πάνω από έναν αιώνα, έχει αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία γύρω από την κατασκευή μοτοσυκλετών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αναβατών. Ακολουθώντας μια ιδιαίτερα πετυχημένη συνταγή έχει καταφέρει να παντρέψει το χθες με το σήμερα, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, σε ένα διαχρονικό ρετρό καμβά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Με απευθείας γενεαλογική σύνδεση με την πρώτη Triumph Bonneville ορόσημο του 1959, η ανανεωμένη για το 2021 οικογένεια Bonneville περικλείει το θρυλικό φάσμα των σύγχρονων κλασικών μοτοσυκλετιστικών εμβλημάτων από τις αυθεντικές T100 και T120, την custom έμπνευσης Street Twin, την αυθεντική cafe racer Thruxton RS και τις χαλαρές custom cruiser Bonneville Speedmaster και Bobber. Κάθε μοτοσυκλέτα έχει τον δικό της, αυθεντικό χαρακτήρα και στυλ, βελτιωμένη για το 2021 με ακόμη υψηλότερο επίπεδο όμορφου φινιρίσματος και λεπτομέρειας.

Υπάρχουν δυο συναρπαστικές εναλλακτικές - οι κινητήρες υψηλής ροπής HT 900κ.εκ. και HT 1200κ.εκ. Και οι δυο αναβαθμισμένοι για το 2021, και οι δυο με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και άριστη οικονομία καυσίμου. Υψηλών προδιαγραφών αναρτήσεις και φρένα προσφέρουν ευέλικτη και δυναμική οδήγηση, ενώ η τελευταία γενιά ηλεκτρονικών προγραμμάτων οδήγησης, ABS και ελέγχου πρόσφυσης μεγιστοποιεί την ασφάλεια και τον έλεγχο.
 
Bonneville Bobber: Από 15.390 ευρώ
Bonneville Speedmaster: Από 15.390 ευρώ
Street Twin: Από 9.590 ευρώ
Bonneville T100: Από 10.890 ευρώ
Bonneville Τ120: Από 13.790 ευρώ
Thruxton RS: Από 16.390 ευρώ

 
Για αυτούς που ψάχνουν για αυθεντικό στυλ και δυνατότητες scrambler η γκάμα των Bonneville της Triumph προσφέρει δυο όμορφα και εμβληματικά μηχανήματα - την Scrambler 1200 και την Street Scrambler των 900κ.εκ. Εναλλακτικά για αυτούς που θέλουν όλο το σύγχρονο custom στυλ της Bonneville παντρεμένο με γνήσια απόδοση σπορ μοτοσυκλέτας υπάρχει η Speed Twin.
 
Scrambler 1200: Από 14.990 ευρώ
Street Scrambler: Από 10.790 ευρώ
Speed Twin: Από 13.590 ευρώ


Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »