Την προηγούμενη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε πως η Radical Ducati παύει τις εργασίες της. Σήμερα σας παρουσιάζουμε το κύκνειο άσμα της: το BMW R90 Interceptor.
Η Radical Ducati ήταν ένας ιδιαίτερος βελτιωτικός οίκος από την Ισπανία, ο οποίος έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα. Αν και ειδικευόταν στο να μεταμορφώνει τα μοντέλα της Ducati, δεν έλειπαν και άλλες προτάσεις από το γκαράζ της.
Όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με το όνομα BMW R90 Interceptor. Πρόκειται για ένα κοινό project των Radical Ducati και MaxBOXER, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια μοτοσικλέτα… φρανκενστάιν, με κομμάτια της Ducati και της BMW!
Το Interceptor είναι βασισμένο σε ένα BMW R80 ST και διαθέτει τον boxer κινητήρα R100 και το τελικό εξάτμισης του S1000RR. Ωστόσο, διαθέτει το φέρινγκ του Ducati SportClassic, καθώς και τις τριπίστονες δαγκάνες που συναντάμε στα Monster της ιταλικής εταιρείας. Από την άλλη, το ρεζερβουάρ ανήκει στη Laverda και έχει τροποποιηθεί καταλλήλως, ενώ η ουρά είναι χειροποίητη με την υπογραφή της Radical Ducati.
Πρόκειται, λοιπόν, για το τελευταίο μοντέλο που βλέπουμε με την υπογραφή της Radical Ducati και για μια εντυπωσιακή μοτοσικλέτα που αποτελεί ταιριαστό κύκνειο άσμα του ισπανικού βελτιωτικού οίκου.