Θέλεις μοτέρ από την…Moto2; Να που θα βρεις!

Στο σφυρί τίθενται όσοι κινητήρες… έμειναν στα γκαράζ των ομάδων της Moto2, εν όψει της άφιξης των μοτέρ της Triumph. Δείτε περισσότερα.

Ονειρεύεστε να οδηγούσατε μια μοτοσυκλέτα με αγωνιστικό κινητήρα, κατευθείαν από τα γκαράζ των Moto GP; Αυτή την ευκαιρία φαίνεται πως προτίθεται να χαρίσει η Externpro, εταιρεία-τεχνικός συνεργάτης της Moto2, καθώς βάζει όλα τα μοτέρ της κατηγορίας Moto2 στο σφυρί!

Οι κινητήρες που θα πωληθούν, ωστόσο, δεν είναι… καινούργιοι, καθώς είναι αυτοί που εξόπλιζαν και εξοπλίζουν τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας, κάθε Σαββατοκύριακο στις πίστες. Πρόκειται για τετρακύλινδρες μονάδες, οι οποίες ουσιαστικά βασίζονται στο μοτέρ του CBR600. Οι πληροφορίες θέλουν τον κάθε κινητήρα να διατίθεται έναντι του ποσού των 2.200 ευρώ περίπου!

Ωστόσο, αν και οι κινητήρες έχουν την έγκριση της FIM, ο τυχερός αγοραστής θα πρέπει να προβεί σε αλλαγές, αν θέλει να τρέξει σε ευρωπαϊκούς αγώνες και πιο συγκεκριμένα, στον εναλλάκη, τον στρόφαλο και τα ελατήρια των βαλβίδων, το κιβώτιο και το καπάκι του συμπλέκτη… Φυσικά, οι κινητήρες θα διατεθούν χωρίς εγγύηση (μα τι περιμένατε;) Μάλιστα, η Externpro θα κάνει διαθέσιμα και ανταλλακτικά για τους κινητήρες, τόσο χρησιμοποιημένα όσο και νέα, ενώ δεν γίνεται καν λόγος για χρήση στο δρόμο... 

Όχι, δεν…τρολάρουμε, υπάρχει και αντίστοιχη διεύθυνση επικοινωνίας για το θέμα, προς ενδιαφερόμενους και είναι αυτή: info@externpro.com. Πως σας φαίνεται;