• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

AGVPro Fox με μεγάλες διάτρητες επιφάνειες για δροσερό αέρα.

Ενιαίο διάτρητο ύφασμα σε σχεδόν ολόκληρη την πλάτη.

Πολύ όμορφη η ανακλαστική λωρίδα στο μπράτσο.

Φερμουάρ στον πήχη για ρύθμιση όγκου και διάτρητο ύφασμα στο εσωτερικό.

Κουμπί ρύθμισης όγκου υπάρχει και στο μπράτσο.

Πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες.

Test καλοκαιρινό μπουφάν AGVPro Fox: Με στάνταρ προστασία πλάτης

Είναι πρακτικό, οικονομικό, αποτελεσματικό και πλήρως εξοπλισμένο από πλευράς ασφάλειας. Εσύ χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό μπουφάν;

Τιμή: 99 ευρώ

Ενιαίο διάτρητο ύφασμα σε σχεδόν ολόκληρη την πλάτη.

Ενιαίο διάτρητο ύφασμα σε σχεδόν ολόκληρη την πλάτη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Επειδή τα περισσότερα μπουφάν τεσσάρων εποχών είναι σχεδιασμένα για καλοκαίρι στην Νορβηγία και όχι στην Ελλάδα, μήπως έφτασε η ώρα να αφήσουμε τις τέσσερις εποχές αποκλειστικά στον Vivaldi; Αρκετοί είναι οι μοτοσυκλετιστές οι οποίοι χρησιμοποιούν καθ`όλη την διάρκεια του χρόνου ένα μπουφάν τεσσάρων εποχών για τις διαδρομές τους. Τις περισσότερες φορές όντως αυτή η κίνηση μπορεί να αποδειχτεί αρκετά συμφέρουσα, όμως τα τελευταία χρόνια που τα καλοκαίρια τείνουν να γίνουν πιο ζεστά, ακόμα και σε ορεινότερες περιοχές κρίνεται σχεδόν απαραίτητη η ύπαρξη ενός καλοκαιρινού μπουφάν, ώστε όλοι εμείς που αγαπάμε τις βόλτες με μοτοσυκλέτα να κυκλοφορούμε με ασφάλεια και άνεση. Παραλάβαμε έτσι από το κατάστημα Toofast το αμιγώς καλοκαιρινό μπουφάν Fox της AGVPro από το οποίο αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πολύ όμορφη η ανακλαστική λωρίδα στο μπράτσο.

Πολύ όμορφη η ανακλαστική λωρίδα στο μπράτσο.


   Με μεγάλες διάτρητες επιφάνειες μπορείς να πεις οριστικά αντίο στο αίσθημα ζέστης.

Φερμουάρ στον πήχη για ρύθμιση όγκου και διάτρητο ύφασμα στο εσωτερικό.

Φερμουάρ στον πήχη για ρύθμιση όγκου και διάτρητο ύφασμα στο εσωτερικό.


    Το AGVPro Fox είναι ένα μπουφάν το οποίο αποτελείται από μεγάλες διάτρητες επιφάνειες τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε δροσεροί ακόμα και στην περίπτωση που κινείστε με μικρές ταχύτητες εντός πόλης. Συγκεκριμένα δύο μεγάλες λωρίδες διάτρητου υφάσματος διατρέχουν κατακόρυφα το μπροστινό μέρος του μπουφάν, από τον θώρακα μέχρι το κάτω μέρος της κοιλιάς, από τις οποίες εισέρχεται αρκετή ποσότητα αέρα που σας κρατάει δροσερούς. Μεγάλη διάτρητη επιφάνεια υπάρχει επίσης και στην εσωτερική πλευρά των μανικιών, που ξεκινάει περίπου από το ύψος του καρπού και φτάνει μέχρι και την μασχάλη. Σχεδόν ολόκληρη η πλάτη του μπουφάν από τους ώμους και κάτω, αποτελείται από ένα ενιαίο διάτρητο κομμάτι ύφασμα, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο κατάλληλο εξαερισμό ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται μεγάλη σταθερότητα. Να επισημανθεί σε αυτό το σημείο ότι όταν μιλάμε για διάτρητο ύφασμα, εννοούμε πολυεστερικές ίνες με αρκετή σκληρότητα, οι οποίες είναι δεμένες με το υπόλοιπο μπουφάν με διπλή ραφή, επομένως η σταθερότητα και η αντοχή σίγουρα δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα.

Κουμπί ρύθμισης όγκου υπάρχει και στο μπράτσο.

Κουμπί ρύθμισης όγκου υπάρχει και στο μπράτσο.


    Τα πιστοποιημένα προστατευτικά στους ώμους και στους αγκώνες και η κατασκευή από ύφασμα FibreTech, εξασφαλίζουν την προστασία σας.

Πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες.

Πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες.


   Μπορεί η άνεση να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του AGVPro Fox, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ασφάλεια έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στο εσωτερικό του μπουφάν λοιπόν βρίσκουμε πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ επίσης υπάρχει και ένα μαλακό προστατευτικό πλάτης, το οποίο βρήκαμε τουλάχιστον ικανοποιητικό. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε από ένα επιπλέον έξοδο, αφού τα περισσότερα μπουφάν χαρακτηρίζονται από απουσία προστατευτικού πλάτης. Το κεντρικό φερμουάρ του μπουφάν είναι ποιοτικό και συνοδεύεται από λαστιχένιο κορδόνι, κάνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο του μπουφάν εύκολη υπόθεση ακόμα και ενώ φοράτε γάντια, ενώ το ύφασμα FibreTech από το οποίο είναι κατασκευασμένο το μπουφάν είναι από τα πιο «δοκιμασμένα» υλικά και εγγυάται την ασφάλειά σας αφού χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στην τριβή.

   Με φερμουάρ ρύθμισης όγκου στον πήχη, κουμπώματα στο μπράτσο και ιμάντες ρύθμισης στην μέση, θα έρθει στα μέτρα σου εύκολα, ενώ η αφαιρούμενη αδιάβροχη εσωτερική επένδυση θα εκτιμηθεί δεόντως σε περίπτωση βροχής.

   Στον πήχη λοιπόν βρίσκουμε το κλασικό φερμουάρ ρύθμισης όγκου, ενώ στο τελείωμα του μανικιού υπάρχει ένα κομμάτι velcro με το οποίο το μπουφάν κλείνει πολύ ωραία. Στο μπράτσο υπάρχει ένα κούμπωμα δυο θέσεων και στη μέση δυο ιμάντες με velcro ώστε να το προσαρμόσετε πάνω σας με τον τρόπο που σας βολεύει καλύτερα. Όμορφες λεπτομέρειες αποτελούν οι ανακλαστικές επιφάνειες με το όνομα της εταιρίας στα μπράτσα και στην πλάτη, οι οποίες εκτός από χρηστικότητα προσφέρουν αρκετά και στην εμφάνιση του μπουφάν. Οι δύο εξωτερικές τσέπες έχουν βάθος μιας παλάμης και ωραία μαλακή αίσθηση στο εσωτερικό τους, ενώ στην εσωτερική πλευρά του μπουφάν υπάρχει μια αρκετά μεγάλη τσέπη που κλείνει με φερμουάρ και μαλακή επένδυση στο εσωτερικό του γιακά για επιπλέον άνεση. Η εσωτερική διάτρητη σταθερή επένδυση δεν θα προβληματίσει, ενώ εξασφαλίζει ότι ο αέρας που έρχεται από το εξωτερικό μέρος, περνάει εύκολα στο εσωτερικό. Το χαρακτηριστικό όμως που δίνει επιπλέον πόντους στο AGVPro Fox είναι η αδιάβροχη αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση, η οποία τοποθετείται εύκολα με τη βοήθεια ενός φερμουάρ και δυο κουμπωμάτων στην άκρη του μανικιού και εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε στεγνοί ακόμα και εάν συναντήσετε βροχή στην διαδρομή σας.

   Η γνώμη μας

  Με τιμή στα 99 ευρώ, το AGVPro Fox είναι μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές σε καλοκαιρινό μπουφάν, όχι μόνο από άποψης κόστους, αλλά και ποιοτικώς. Εκτός από τον χρωματικό συνδυασμό της δοκιμής που είναι μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες διατίθεται και σε μπεζ με γκρι λεπτομέρειες, ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα μεγεθών που καλύπτει από Small έως 4 Extra Large. Τα προστατευτικά που διαθέτει, αλλά και η αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, του δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, ενώ η μεγάλη ποσότητα αέρα που περνάει μέσα από το μπουφάν αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο αγοράς για αυτούς που εξακολουθούν να αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό το καλοκαίρι με την δικαιολογία της ζέστης.

Διαθέσιμο στο κατάστημα Toofast
Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210-9969793 www.toofast.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »