Προβολείς και φώτα ημέρας LED

TVS Apache RR310

Η TVS, που κατασκευάζει για λογαριασμό της BMW τα G310 R και G310 GS, ετοιμάζει μια μικρή supersport μοτοσυκλέτα στα 300 κυβικά. Λέτε να τη δούμε και στην Ευρώπη;

Το 2016 η TVS είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο με την ονομασία Akura το οποίο ήταν μια μικρού κυβισμού supersport μοτοσυκλέτα με φαίρινγκ από ανθρακονήματα βασισμένη στo G310 R της BMW. Από τότε είχαν διαρρεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες που έδειχναν ότι η μοτοσυκλέτα εξελισσόταν και πλέον η TVS έδωσε ένα teaser video το οποίο αποκαλύπτει ότι η μοτοσυκλέτα θα αποκαλυφθεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Αρχικά προορίζεται για την αγορά της Ινδίας, αλλά δεδομένης της στενής σχέσης μεταξύ TVS και BMW (τα G310R και G310GS κατασκευάζονται από την TVS) δεν αποκλείεται να δούμε κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα, ίσως με τη μορφή ενός G310RR.

Ο κινητήρας του είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 313 κυβικών που ξέρουμε από τα BMW, ενώ και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι λογικά παρόμοια, με το πλαίσιο να είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις της Kayaba. Διαθέτει προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες θα έχουμε την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη.