Μια νέα συνεργασία ξεκινά.

Συνεργασία Breitling - Norton

Η εταιρεία ρολογιών Breitling ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη Norton Motorcycles για τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων εμπνευσμένη από την ιστορία των δυο εταιρειών.

Η ίδρυση των δυο εταιρειών έγινε στα τέλη του 19ου αιώνα από ανθρώπους με όραμα οι οποίοι άφησαν πίσω τους σημαντική κληρονομιά. Σήμερα, Breitling και Norton ξεκινούν μια συνεργασία η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία προϊόντων που θα ενσωματώνουν το DNA των δυο ιστορικών εταιρειών.

Ο γενικός διευθυντής της Breitling, Georges Kern, αναφέρθηκε στην κοινή πορεία των εταιρειών και στη σύνδεση αυτών που λατρεύουν τα ρολόγια χειρός με αυτούς που αγαπούν τους δυο τροχούς. Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Και οι δυο εταιρείες είναι καινοτόμες με δυνατό επιχειρηματικό πνεύμα και έχουν σπουδαία ιστορία. Τα προϊόντα τους είναι πολύ όμορφα και δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιον που οδηγεί μια μοτοσυκλέτα της Norton να φοράει ρολόι της Breitling. Θα ήταν ένας ιδανικός συνδυασμός δυο καταξιωμένων εταιρειών με δυναμικές προσωπικότητες.»

Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά επιτυχημένες συνεργασίες μεταξύ ωρολογοποιών και κατασκευαστών μοτοσυκλετών. Η Breitling σκοπεύει να ενσωματώσει στον σχεδιασμό των ρολογιών της στοιχεία από τις μοτοσυκλέτες της Norton, αλλά και να χρησιμοποιήσει υλικά από τα οποία αυτές κατασκευάζονται. Έτσι, θα δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις των μοτοσυκλετών και των ρολογιών να συνδυάσουν τους δυο κόσμους μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών προϊόντων. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη αυτής της συνεργασίας.