• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Sym Symphony ST 125 L/C: Δικάναλο ABS και σύστημα ανάρτησης κινητήρα

Sym Symphony ST 125 L/C: Δικάναλο ABS και σύστημα ανάρτησης κινητήρα

Το Sym Symphony ST 125 ανεβαίνει τεχνολογικό επίπεδο όντας πιο ασφαλές και πρακτικό ακόμα και για όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από αυτοκίνητο, ενώ εναρμονίζεται με τους κανονισμούς Euro 5 και φρεσκάρεται εμφανισιακά.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Το εντελώς νέο scooter ακολουθεί την γραμμή του ST 200i, συνδυάζοντας τις σπορ γραμμές με το κομψό συνολικό αποτέλεσμα. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »
Η σχεδίαση του νέου Symphony ST 125 είναι εκτενώς ανανεωμένη, με το νέο μούτρο να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, φέροντας φωτιστικό σώμα LED. Τα φώτα ημέρας του μοντέλου είναι επίσης τύπου LED, αλλά και το πίσω φωτιστικό σε σχήμα βέλους που δίνει μια ξεχωριστή εμφανισιακή νότα.Πρακτικό, με επίπεδο πάτωμα και σέλα η οποία απέχει μόλις 790 χιλιοστά από το έδαφος. Τα όργανα του μοντέλου αναβαθμίζονται σε μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται πλέον στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Χάρη στην νέα τοποθεσία του ρεζερβουάρ, ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα είναι πλέον μεγαλύτερος. Στο τιμόνι, υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
 


Μια σημαντική αλλαγή στο νέο Symphony ST 125 είναι η υιοθέτηση τροχού 14 ιντσών πίσω, ο οποίος δίνει την δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερου χώρου κάτω από την σέλα: Συγκεκριμένα, ο νέος αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη. Ο εμπρός τροχός παραμένει 16 ιντσών σε διάμετρο, ενώ τα ελαστικά είναι 110/70-16 και 120/80-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.
 


Το νέο Symphony ST 125 περνά, τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, υποσχόμενο καλύτερες επιδόσεις αφού έρχεται με αυξημένη ισχύς και ροπή, τα νούμερα των οποίων φτάνουν τους 12,6 ίππους στις 8.000 σ.α.λ., και τα 11,5Ν στις 6.500 σ.α.λ. Η κατανάλωση καυσίμου ανακοινώνεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.To νέο Symphony ST 125 διαθέτει την τεχνολογία Anti Lift Engine Hanger System (A.L.E.H), με την οποία κατά την επιτάχυνση περιορίζεται το κλασικό φαινόμενο των scooter όπου ανασηκώνεται το πίσω μέρος. Στην ανάρτηση συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους 260 και 240 χιλιοστών με δικάναλο ABS.
 

Η τιμή του διαμορφώνεται στα 2.595 ευρώ 
Δεν απαιτείται δίπλωμα Α1 - οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »