Suzuki Hayabusa: Οι «φήμες της εβδομάδας» επιστρέφουν

Μα πότε επιτέλους θα δούμε το καινούργιο Hayabusa; Οι πληροφορίες για ανανέωση του μοντέλου κυκλοφόρησαν ξανά και απασχόλησαν άμεσα όλο τον διεθνή τύπο. Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki Hayabusa του 2021 έχει εξελιχθεί στην μεγαλύτερη… εποποιία φημών και σκόρπιων πληροφοριών του τελευταίου καιρού, με τις πληροφορίες να έρχονται ασταμάτητες από τότε που το μοντέλο διακόπηκε στην Ευρώπη. Ποικίλα δημοσιεύματα παρουσιάζουν την πιθανή νέα μορφή του μοντέλου, μαζί με κάποιες τεχνικές πληροφορίες για την αναβάθμιση του.
 
Η μορφή της μοτοσυκλέτας, που βλέπετε στην φωτογραφία, εμφανίστηκε στο μεγάλο ιαπωνικό περιοδικό AutoBy ως καλλιτεχνική άποψη, άρα δεν είναι βέβαιο ότι αυτή θα είναι η οριστική μορφή του μοντέλου. Τεχνικά, παρά τα στοιχεία που έλεγαν για αύξηση του κυβισμού του κινητήρα μέχρι και τα 1.440 κυβικά, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για αυτό ενώ μάλιστα λέγεται ότι ο κινητήρας θα παραμείνει ίδιος ή στον ίδιο κυβισμό.
 
Η ισχύς του μοντέλου αναμένεται περίπου στα 200 άλογα, φυσικά με συμμόρφωση στις Euro5 προδιαγραφές και με την ενσωμάτωση συστημάτων ηλεκτρονικού ελέγχου που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της εποχής. Υπολογίστε δηλαδή, ενσωμάτωση traction control, χαρτογραφήσεων ισχύος, αισθητήρα IMU και cruise control, φυσικά και νέα ABS με Cornering λειτουργία και Hill Control.
 
H μοτοσυκλέτα αναμένεται να εξοπλιστεί επίσης, με τις τελευταίες αναρτήσεις από την Kayaba ώστε το στήσιμο του μοντέλου να είναι up-to-date με τα δεδομένα της εποχής. Οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού πιστεύουν ότι η νέα Hayabusa θα αποκαλυφθεί μέσα στο φθινόπωρο. Περιμένουμε και περισσότερα επίσημα…