net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν αποκλείεται να δούμε το Bulldog στην παραγωγή, σύμφωνα με τελευταίες φήμες.

4-χρονος εν σειρά 2κύλινδρος στα 400 κ.εκ. είναι ο κινητήρας του Bulldog.

Στο ρεζερβουάρ υπάρχει και χώρος για να αποθηκεύετε πράγματα.

Στην παραγωγή το Honda Bulldog;

Το Honda Bulldog, που παρουσιάστηκε πριν από μισό περίπου χρόνο στην έκθεση μοτοσικλέτας της Osaka, μπορεί να γίνει και πραγματικότητα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

 
Ο «Αξιαγάπητος Σύντροφος στο Ταξίδι» της Honda που σας παρουσιάσαμε τον περασμένο Μάρτιο, είναι μια μοτοσικλέτα εμπνευσμένη από το μικρό και χαριτωμένο Zoomer αλλά και από το Ruckus.

Η εναλλακτική industrial σχεδίαση του Bulldog μάλλον φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστική σε αρκετούς μοτοσικλετιστές, όπως και η πρακτικότητα που προσφέρει. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως η Honda φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο της παραγωγής του. Μάλιστα και σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Visordown, η οποία αρνείται να τις αποκαλύψει, η διαδικασία για να πάρει το πράσινο φως το Bulldog, όχι μόνο έχει ξεκινήσει, αλλά η μοτοσικλέτα «φτιάχνεται» αυτή τη στιγμή!

Το Bulldog, ως concept, δείχνει να βρίσκεται ένα στάδιο πριν την γραμμή παραγωγής και χάρη στα απλά μηχανικά του μέρη, λογικά δεν θα είναι πολύ δύσκολο να το δούμε να βγαίνει κάποια μέρα και στους δρόμους. Βρε λέτε; 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ