net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Vespa Red, που δημιουργήθηκε με ειδικό σκοπό να υποστηρίξει το (RED) στο έργο του.

Ο Bill Gates στην σέλα της Vespa Red.

Στη μάχη κατά του AIDS

Μια μεγάλη εκστρατεία για την συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν στις οργανώσεις και τα προγράμματα που προσπαθούν για την καταπολέμηση του AIDS, προχωρά ο όμιλος Piaggio σε συνεργασία με το (RED).

 
Δελτίο τύπου Piaggio: Ο όμιλος Piaggio και το (RED) ανακοινώνουν την έναρξη μία συνεργασίας για την υποστήριξη της συγκέντρωσης χρηματοδότησης για τα προγράμματα καταπολέμησης του AIDS. Στην εκδήλωση για το λανσάρισμα της συνεργασίας Piaggio και (RED) ήταν παρών και ο Bill Gates, ο οποίος, με το ίδρυμα Bill & Melinda Gates, είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές παγκοσμίως στη μάχη για την υγεία και την ευημερία στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η Vespa, η πιο αγαπημένη και διάσημη μάρκα δίτροχων στον κόσμο, θα είναι εκείνη που θα αναπτύξει ένα όχημα (RED). Από κάθε πώληση, 150$ θα πηγαίνουν στην υποστήριξη δράσεων της Global Fund για τη μάχη κατά του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας. Δύο μάρκες με κύρος και παγκόσμια αναγνώριση ενώνονται με τον τρόπο αυτό στη μάχη για έναν κόσμο στον οποίο δεν θα γεννιέται κανένα παιδί φορέας του ιού HIV.

“Η συνεργασία με το (RED), ένα από τα πιο σημαντικά ιδρύματα παγκοσμίως, αντιπροσωπεύει ακόμα μία απτή δέσμευση της Piaggio σε αυτή την κατεύθυνση”. Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ομίλου Piaggio, Roberto Colaninno υπογραμμίζει “Για το λόγο αυτό σήμερα είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που επιλεχθήκαμε ως συνεργάτες από το (RED), ως εκπρόσωποι του κλάδου μετακίνησης. Θα είναι μία παγκόσμια συνεργασία ανάμεσα σε δύο οντότητες αναγνωρισμένες σε όλο τον κόσμο ως σύμβολα επαγγελματισμού και υπεροχής”.

Η Vespa (RED), η οποία θα παρουσιαστεί στην τελική της μορφή στην επόμενη έκθεση του Μιλάνο (10-13 Νοεμβρίου), εκτέθηκε σήμερα ως μακέτα στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Global Fund στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας.

Οι Vespa που θα παραχθούν στα πλαίσια της συνεργασίας με το (RED) θα διατεθούν εμπορικά σε Ευρώπη, Ασία, Ειρηνικό και Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πρώτες Vespa (RED) θα είναι διαθέσιμες προς πώληση το Δεκέμβριο του 2016, ταυτόχρονα την καμπάνια (RED) Shopathon.

Το (RED) ιδρύθηκε το 2006 από τον Bono και τον Bobby Shriver και έχει συνεισφέρει 350 εκατομμύρια δολάρια στην Global Fund για τον αγώνα κατά του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας. Οι χρηματοδοτήσεις κατευθύνθηκαν στην Γκάνα, την Κένυα, το Λεσόθο, τη Ρουάντα, τη Νότια Αφρική, τη Σουαζιλάνδη, την Τανζανία και τη Ζάμπια, με το 100% των πόρων να διοχετεύονται σε επιτόπου δράσεις. Χάρη στην υποστήριξη του (RED) προς την Global Fund, πάνω από 70 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε δράσεις για πρόληψη, θεραπεία και συμβουλευτική λειτουργία, ελέγχους HIV και βοηθητικές υπηρεσίες.
Η Deborah Dugan, Διευθύνουσα Σύμβουλος του (RED) δήλωσε: “Είναι τιμή μας να έχουμε μαζί μας τον Όμιλο Piaggio στη μάχη κατά του AIDS με την παρουσίαση της δράσης (Vespa) RED. Από την πώληση αυτού του οχήματος σύμβολο θα συγκεντρωθούν πόροι για την υποστήριξη της δύσκολης δουλειάς της Global Fund”.

Με πάνω από 18 εκατομμύρια οχήματα να έχουν διατεθεί σε όλο τον κόσμο από το 1946, η περίπτωση της Vespa είναι μοναδική στην ιστορία της ατομικής μετακίνησης. Παρουσιάστηκε ως το όχημα για την επανεκκίνηση της Ευρώπης στα μεταπολεμικά χρόνια, έγινε σύμβολο ελευθερίας, ενώνοντας διαφορετικές γενιές στις πέντε ηπείρους, και σήμερα είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο ιταλικού στυλ.

Ο όμιλος Piaggio ιστορικά έχει ευαισθητοποιηθεί σε προβλήματα που σχετίζονται με την προστασία της υγείας των παιδιών, όπως η πρόσφατη πρωτοβουλία Vespa For Children, διεθνής δωρεά που, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Bambino Gesù της Ρώμης, επέτρεψε τη δημιουργία ενός ιατρικού-χειρουργικού προγράμματος στο Εθνικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Ανόι (Βιετνάμ).

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ