O Rossi κρατώντας το βραβείο του χρυσού τάπιρου σε αναμνηστικό ενσταντανέ

Rossi: Κέρδισε τον...χρυσό τάπιρο!

Ένα χιουμοριστικό βραβείο για την σεζόν του 2018 χωρίς νίκη, έλαβε ο Valentino Rossi στην χώρα του! Δείτε τι ακριβώς…

Την περασμένη σεζόν, ο ζωντανός θρύλος του Moto GP Valentino Rossi, έκανε την πρώτη του αγωνιστική χρονιά χωρίς καμία νίκη, από την εποχή της συμμετοχής του με την ομάδα της Ducati. Σε μια χιουμοριστική κίνηση, το κανάλι Channel 5 της Ιταλίας αποφάσισε να βραβεύσει τον Rossi, με το… χρυσό τάπιρο: Ένα αγαλματίδιο του ζώου, με χειρολαβές μοτοσυκλέτας αντί για αυτιά!  
 
Η βράβευση του Rossi με το αστείο αυτό βραβείο έγινε ζωντανά στην τηλεόραση, με τον Valentino να δηλώνει μάλιστα τα εξής, για την σεζόν, ανακεφαλαιώνοντας: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Δεν κατάφερα να κερδίσω ούτε έναν αγώνα και πραγματικά λυπάμαι πολύ για αυτό».

Στα πλαίσια της εκπομπής, ο Rossi ερωτήθηκε και για άλλα θέματα, όπως την νίκη του στον αγώνα «100 km of Champions» όπου ανταγωνίστηκε τους Morbidelli, Pasini και Baldassari, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει και για την προσωπική του ζωή! Όταν ο Rossi ερωτήθηκε για την νέα του σύντροφο και για την πιθανότητα γάμου και δημιουργίας οικογένειας, είπε λιτά: «Δεν ξέρω, δεν έχουμε αποφασίσει. Δεν το έχουμε σκεφτεί καν»