Pirelli Angel Scooter 110/70-14 & 120/180-14

Τα Pirelli Angel Scooter είναι η σειρά ελαστικών της ιταλικής εταιρίας που είναι ειδικά σχεδιασμένα για σκούτερ και προσφέρουν επιδόσεις στην καθημερινή οδήγηση.

Τα Pirelli Angel Scooter είναι η συνέχεια της ιστορικής οικογένειας ελαστικών της Pirelli, ειδικά σχεδιασμένα για τον κόσμο των σκούτερ. Διατηρoύν τα τυπικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που ταιριάζουν σε χρήστες με διαφορετικές ανάγκες και για διαφορετικούς τύπους σκούτερ.

Χαρακτηριστικά:

  • Ανεση: χάρη στη συνδυασμένη δράση της άκαμπτης δομής και του καινοτόμου σχεδίου πέλματος, αυτό το ελαστικό μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια του δρόμου.
  • Απόδοση υψηλού επιπέδου σε υγρές επιφάνειες: η νέα ένωση με υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας σε διοξείδιο του πυριτίου, σε συνδυασμό με μια νέα διαδικασία βουλκανισμού, παρέχει συνεπή και μακροχρόνια απόδοση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες για όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Αυτό σημαίνει ότι ο αναβάτης αισθάνεται ασφαλής ακόμη και σε βρεγμένες επιφάνειες οδοστρώματος.
  • Νέο προφίλ: Το νέο προφίλ αλλάζει την απόδοση των ελαστικών σε διαφορετικές γωνίες κλίσης. διασφαλίζοντας πιο εύκολη οδήγηση όταν πρόκειται για αλλαγές κατεύθυνσης και κλίσεις στην στροφή, με σταθερότητα στην πορεία.

Μάθετε περισσότερα >>>
Wheel Master
Λεωφ. Γαλατσίου 41, 11141, Αθήνα