net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda SH 150i ABS

Το SH είναι ένα scooter που εντυπωσιάζει ως σύνολο και χάρη στα πολυάριθμα χαρίσματά του τοποθετείται στην κορυφή αυτής της μικρής αλλά πολύ ενδιαφέρουσας κατηγορίας, που αποτελείται από τα ιδανικότερα, ίσως, μοντέλα για να κινείται κάποιος καθημερινά στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Ποιοτικότατο, ευρύχωρο, άνετο, εξαιρετικά καλοζυγισμένο, με πολύ μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για το μέγεθός του και έναν δυνατό κινητήρα που καταναλώνει ελάχιστες ποσότητες βενζίνης (διαθέτει και τεχνολογία Idle-Stop), το SH μοιάζει να τα έχει όλα.

Πάνω στη σέλα του θα κινηθείτε με χαρακτηριστική άνεση και ταχύτητα στο αστικό τοπίο με το μοντέλο της Honda να σας κρατά ξεκούραστους ακόμη και μετά από πάρα πολλά χιλιόμετρα. Το πραγματικά αψεγάδιαστο ζύγισμα και ο υποδειγματικός τρόπος με τον οποίο συνεργάζεται το CVT κιβώτιο με τον κινητήρα εγγυώνται πως το scooter της ιαπωνικής εταιρίας γίνεται σύντομα ένα από τα μέρη του σώματος του αναβάτη και ακολουθεί τις εντολές του σχεδόν εγκεφαλικά. 

Η κατανάλωσή του δε, ειδικά μέσα στην πόλη, βρίσκεται σε επίπεδο…καλού παπιού και δεν ξεπερνάει τα 2,6 λίτρα/100 χλμ. με φυσιολογική οδήγηση! Οι επιταχύνσεις είναι ζωηρές από στάση και εν κινήσει, ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα, ενώ στον αυτοκινητόδρομο και δικάβαλο, το SH θα διατηρήσει με άνεση ταχύτητες της τάξης των 110 χλμ./ώρα με την τελική του να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ

Χωρητικότητα (κ.εκ.): 153

Ισχύς (hp/rpm): 14,75/8.250

Βάρος (kg): 135

Τιμή (ευρώ): 3.390 / 3.690 (ABS)

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ