• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Παρουσίαση ENEOS Max Performance: Μικρότερες τριβές, καλύτερη επιτάχυνση

Παρουσίαση ENEOS Max Performance: Μικρότερες τριβές, καλύτερη επιτάχυνση

Εξελιγμένο σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσυκλετών, το ENEOS Max Performance εξασφαλίζει καλύτερη επιτάχυνση από στάση και βελτιωμένες ρεπρίζ.

Η ENEOS είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λιπαντικών της Ιαπωνίας και τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία και την αποτελεσματικότητά τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο, αφού έχουν εξελιχθεί με τη βοήθεια των μεγαλύτερων κατασκευαστών μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων του κόσμου, ώστε να υπερκαλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές που αυτοί θέτουν. Χάρη στην σύνθεσή τους και τα προηγμένα πρόσθετα, τα συγκεκριμένα λιπαντικά προστατεύουν τον κινητήρα αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του και βελτιώνουν τη λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που μόνο τα λιπαντικά ENEOS προσφέρουν είναι η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου που επιτυγχάνεται εξαιτίας της σημαντικής μείωσης των εσωτερικών τριβών του κινητήρα. Ένας κινητήρας που δουλεύει πιο “ελεύθερα” καταναλώνει και λιγότερο καύσιμο, οπότε εξοικονομείτε χρήματα. Η γκάμα της ENEOS εκτός από ημισυνθετικά και πλήρως συνθετικά λιπαντικά για 4χρονους και 2χρονους κινητήρες scooter και μοτοσυκλετών, περιλαμβάνει ακόμα υγρά φρένων και αντιψυκτικά.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο παρελθόν έχουμε δοκιμάσει λιπαντικά της ENEOS και συγκεκριμένα το GP 10W-40 με πειραματόζωο ένα Tracer 900 GT, που μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αφού από τα πρώτα χιλιόμετρα έγινε αντιληπτή μεγάλη διαφορά κατά τις αλλαγές ταχυτήτων. Μειώθηκε ο έντονος θόρυβος κατά την επιλογή της πρώτης σχέσης και κάθε αλλαγή γινόταν πιο ομαλά και με λιγότερη πίεση στον λεβιέ, ακόμα και μετά από 5.000 χιλιόμετρα.Το Max Performance είναι ένα υψηλών προδιαγραφών συνθετικό λιπαντικό 4χρονων κινητήρων ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες των Ιαπωνικών κατασκευαστών Honda, Yamaha, Suzuki και Kawasaki. Ταυτόχρονα όμως είναι κατάλληλο για κάθε μοτοσυκλέτα δρόμου ή χώματος, scooter και ATV  που εξοπλίζεται με 4χρονο κινητήρα. Χάρη στην ισορροπημένη και μελετημένη σύνθεσή του ξεπερνά την δυνατότητα καθαρισμού του κινητήρα που απαιτούν όλοι οι Ιάπωνες κατασκευαστές και προσφέρει κορυφαία προστασία, απρόσκοπτη λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου σε όλες τις συνθήκες οδήγησης και συμβάλει στην εξοικονόμηση καυσίμου. Έτσι αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, ο οποίος διατηρεί τις εργοστασιακές τιμές απόδοσης σε όλη του τη ζωή. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου ταχυτήτων τόσο κατά την εκκίνηση από στάση, όσο και στις δυνατές επιταχύνσεις εν κινήσει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά λιπαντικών Max Performance περιλαμβάνει και λάδι για 2χρονους κινητήρες το οποίο διατηρεί τον καπνό σε χαμηλά επίπεδα και προσφέρει υψηλή προστασία από τις επικαθίσεις άνθρακα, προσφέροντας εξαιρετική λίπανση σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.


Η σειρά Max Performance είναι διαθέσιμη σε:
  • 10W-30
  • 10W-40
  • Off-Road 10W-40
  • 15W-50
  • 20W-50
  • 2T
  • Scooter 10W-40
  • Scooter Gear Oil

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα