Οι κλειδαριές της Michelin έφτασαν στην Ελλάδα

Η γνωστή σε όλους Michelin μπαίνει δυναμικά και στον κλάδο των κλειδαριών μέγιστης ασφάλειας. Δες πώς θα αποκτήσεις τη δική σου.

Όπως είχαμε γράψει παλαιότερα, η Michelin έχει συνάψει συνεργασία με τη Γαλλική Auvray προκειμένου να κατασκευάσει και να λανσάρει μια σειρά προϊόντων αντικλεπτικών κλειδαριών οι οποίες θα έχουν το δικό της λογότυπο και επένδυση από ελαστικό που θα κατασκευάζει η ίδια. Όπως μας ενημέρωσε η Moto Πήγασος, η εταιρεία που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά τις κλειδαριές της Auvray στην Ελλάδα, οι πρώτες κλειδαριές της Michelin έφτασαν στη χώρα μας και η γκάμα περιλαμβάνει 3 κλειδαριές δισκοφρένου, 2 διαφορετικών μεγεθών πέταλα και ένα σετ αλυσίδα τύπου lasso με κλειδαριά. Όλα βαθμολογούνται με 9/10 ή 10/10 στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης ασφαλείας της Auvray και έχουν λάβει την ανώτερη επίσημη πιστοποίηση SRA και ART από εξειδικευμένο οργανισμό ελέγχου.

Οι κλειδαριές της Michelin συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση που καλύπτει οποιαδήποτε δυσλειτουργία που προέρχεται από ελαττωματικό υλικό ή ανθρώπινο λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο το μόνο που έχει να κάνει ο καταναλωτής είναι να επιστρέψει το ελαττωματικό προϊόν στον dealer από όπου το προμηθεύτηκε για να το αντικαταστήσει εντελώς δωρεάν.

Δες εδώ όλα τα προϊόντα της Michelin και της Auvray και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Στη χώρα μας εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από τη ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ.

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Καλλιθέα
Τηλ: 210 4221060
motopegasus.com
kabuto-helmets.gr

Διαβάστε ακόμα: